Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Addon Border Bug

Featured Lock Resolved Bug
Hi Team,

In various addons (under style tab) there is a bug with "border". For example, if you set a border to 30 on desktop and then 0 on mobile, the border will default to desktop 30. If you for example input "1" it will respond with 1px. Put back to 0 and it reverts to desktop.

The addon border settings is in error should there be a desktop value set and then a 0 value for mobile.

Please fix...

Thanks

6 Answers

Toufiq - Staff

4 weeks ago #Permalink
Hi there,

Thanks for your query. I have checked the border issue, but it works fine my end.

Would you please check the url?

http://joomlalover.net/joomla/component/sppagebuilder/?view=page&id=78

-Thanks

MW Dev

3 weeks ago #Permalink
Hi there,

Thanks for your query. I have checked the border issue, but it works fine my end.

Would you please check the url?

http://joomlalover.net/joomla/component/sppagebuilder/?view=page&id=78

-Thanks


Hi Toufiq,

Yes it works as you have it. But what happens if you set the border width to "0" on mobile. I was trying to set a 30px addon border for desktop and tablet but "0" = no border at all on mobile. On my end, with the "0" value on mobile, it then shows the same 30px as desktop. So desktop value will override the "0". If the mobile border with is 1 or more, then there is no problem. Just with 0.

Thanks!
Paul

MW Dev

3 weeks ago #Permalink
Hi there,

Thanks for your query. I have checked the border issue, but it works fine my end.

Would you please check the url?

http://joomlalover.net/joomla/component/sppagebuilder/?view=page&id=78

-Thanks


Hi Toufiq,

Yes it works as you have it. But what happens if you set the border width to "0" on mobile. I was trying to set a 30px addon border for desktop and tablet but "0" = no border at all on mobile. On my end, with the "0" value on mobile, it then shows the same 30px as desktop. So desktop value will override the "0". If the mobile border with is 1 or more, then there is no problem. Just with 0.


Please look at the attachment. I have tested this bug on 3 different websites using Pagebuilder and Helix Ultimate.

Thanks!
Paul

Attachments (1)

  • ZeroBorder.jpg
    ZeroBorder.jpg 279.7 KB

Toufiq - Staff

3 weeks ago #Permalink
Hi there,

Thanks for your explanation. Yes, I have got the issue. Noted and added our working board. Hold on for the next update.

-Thanks

MW Dev

3 weeks ago #Permalink
Hi there,

Thanks for your explanation. Yes, I have got the issue. Noted and added our working board. Hold on for the next update.

-Thanks


Thank you sir..and happy Friday.

Toufiq - Staff

3 weeks ago #Permalink
Hi there,

Thanks for your explanation. Yes, I have got the issue. Noted and added our working board. Hold on for the next update.

-Thanks


Thank you sir..and happy Friday.


Hi there, We will fix it as soon as possible. Thanks


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 107
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 61
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 45
Ofi Khan

Ofi Khan

Total Accepted Answers: 18
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 18

118

Templates

306022

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us