Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Addon image with CSS doesn't work like button

Featured Lock Resolved
Hello,

I have problem with addon "image" with CSS. I did link in Button Link but it doesn't work. I thought button link will be work like in image but with CSS class aspasia-single-image-with-caption (I mean I could push like on the button).

And another problem with addon "image" CSS class aspasia-single-image-with-caption in my ipad: The text isn't in the middle of scope of image. I added screen shoot from my ipad.

Attachments (1)

  • image1.png
    image1.png 69.9 KB

27 Answers

Amjad Rana

More than a month ago #Permalink
Replace this code into theme.less.
Line number: 1715

.aspasia-single-image-with-caption .sppb-addon-single-image-wrapper {
-webkit-transform: translate(-50%,-50%);
transform: translate(-50%,-50%);
}


Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
HI,

Please share your site url & upload a screenshot that you want to exactly.

-Thanks

Amjad Rana

More than a month ago #Permalink
Hello nagornyk,

1st Problem:
You can add link into title not into image. so, just replace attachement (first unzip ) file into this path:
aspasia/templates/shaper_aspasia/sppagebuilder/addons/image/

2nd Problem:
In our template i saw that in iPad , everything ok.
Can you please give us your site URL.

Thanks
Amajd

Attachments (1)

  • image_addon.zip 1.3 KB

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Hi Toufiq,

I uploaded addon - it is ok, thanks. About ipad I added screen shoot there you will see text isn't on the middle of button. My site english.ralicom.ru

Attachments (1)

  • image1.png
    image1.png 644.9 KB

nagornyk

More than a month ago #Permalink
I thought it might be necessary to upgrade SP PAGE BUILDER and template to new version - now anything doesn't work. How to update to pro - I have developer account

Attachments (1)

  • Untitled.png
    Untitled.png 33.8 KB

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

I thought it might be necessary to upgrade SP PAGE BUILDER and template to new version - now anything doesn't work. How to update to pro - I have developer account


Hi, Please check sp page builder version. Maybe there has free version. You need pro version. Please let me know. Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

I thought it might be necessary to upgrade SP PAGE BUILDER and template to new version - now anything doesn't work. How to update to pro - I have developer account


Hi, Please check sp page builder version. Maybe there has free version. You need pro version. Please let me know. Thanks


Now I have FREE SP Page builder but I had pro version. Maybe I did something wrong? I just have updated template from administrative console today

nagornyk

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

I thought it might be necessary to upgrade SP PAGE BUILDER and template to new version - now anything doesn't work. How to update to pro - I have developer account


Hi, Please check sp page builder version. Maybe there has free version. You need pro version. Please let me know. Thanks


Now I have FREE SP Page builder but I had pro version. Maybe I did something wrong? I just have updated template from administrative console today
I mean I have updated template and SP Page Builder today

nagornyk

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

I thought it might be necessary to upgrade SP PAGE BUILDER and template to new version - now anything doesn't work. How to update to pro - I have developer account


Hi, Please check sp page builder version. Maybe there has free version. You need pro version. Please let me know. Thanks


Now I have FREE SP Page builder but I had pro version. Maybe I did something wrong? I just have updated template from administrative console today
I mean I have updated template and SP Page Builder today

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

I thought it might be necessary to upgrade SP PAGE BUILDER and template to new version - now anything doesn't work. How to update to pro - I have developer account


Hi, Please check sp page builder version. Maybe there has free version. You need pro version. Please let me know. Thanks


Now I have FREE SP Page builder but I had pro version. Maybe I did something wrong? I just have updated template from administrative console today
I mean I have updated template and SP Page Builder today


Hi, Your first attachment & your site are not similar. Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

I thought it might be necessary to upgrade SP PAGE BUILDER and template to new version - now anything doesn't work. How to update to pro - I have developer account


Hi, Please check sp page builder version. Maybe there has free version. You need pro version. Please let me know. Thanks


Now I have FREE SP Page builder but I had pro version. Maybe I did something wrong? I just have updated template from administrative console today
I mean I have updated template and SP Page Builder today


Hi, Your first attachment & your site are not similar. Thanks



OK, I see. I did another instance. Could you please check it here http://french.ralicom.ru. I have same problems - the text isn't middle of the button on iPAD.

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Amjad Rana wrote:

Hello nagornyk,

1st Problem:
You can add link into title not into image. so, just replace attachement (first unzip ) file into this path:
aspasia/templates/shaper_aspasia/sppagebuilder/addons/image/

2nd Problem:
In our template i saw that in iPad , everything ok.
Can you please give us your site URL.

Thanks
Amajd


Amjad, It works, many thanks! But I have another problem with text on iPad in the addon image - the text isn't on the middle of button on ipad

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Amjad Rana wrote:

Hello nagornyk,

1st Problem:
You can add link into title not into image. so, just replace attachement (first unzip ) file into this path:
aspasia/templates/shaper_aspasia/sppagebuilder/addons/image/

2nd Problem:
In our template i saw that in iPad , everything ok.
Can you please give us your site URL.

Thanks
Amajd


Amjad, It works, many thanks! But I have another problem with text on iPad in the addon image - the text isn't on the middle of button on ipad


Hi, Please try to add this css code. Thanks


.sppb-addon-single-image-wrapper {
text-align: center;
}

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Amjad Rana wrote:

Hello nagornyk,

1st Problem:
You can add link into title not into image. so, just replace attachement (first unzip ) file into this path:
aspasia/templates/shaper_aspasia/sppagebuilder/addons/image/

2nd Problem:
In our template i saw that in iPad , everything ok.
Can you please give us your site URL.

Thanks
Amajd


Amjad, It works, many thanks! But I have another problem with text on iPad in the addon image - the text isn't on the middle of button on ipad


Hi, Please try to add this css code. Thanks


.sppb-addon-single-image-wrapper {
text-align: center;
}


Hi, I add it to Custom CSS - It doesn't work in the Chrome and Safari (I have 8.3 iOS)

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Amjad Rana wrote:

Hello nagornyk,

1st Problem:
You can add link into title not into image. so, just replace attachement (first unzip ) file into this path:
aspasia/templates/shaper_aspasia/sppagebuilder/addons/image/

2nd Problem:
In our template i saw that in iPad , everything ok.
Can you please give us your site URL.

Thanks
Amajd


Amjad, It works, many thanks! But I have another problem with text on iPad in the addon image - the text isn't on the middle of button on ipad


Hi, Please try to add this css code. Thanks


.sppb-addon-single-image-wrapper {
text-align: center;
}


Hi, I add it to Custom CSS - It doesn't work in the Chrome and Safari (I have 8.3 iOS)


Hi, I would request to you that, please share your site url. Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Amjad Rana wrote:

Hello nagornyk,

1st Problem:
You can add link into title not into image. so, just replace attachement (first unzip ) file into this path:
aspasia/templates/shaper_aspasia/sppagebuilder/addons/image/

2nd Problem:
In our template i saw that in iPad , everything ok.
Can you please give us your site URL.

Thanks
Amajd


Amjad, It works, many thanks! But I have another problem with text on iPad in the addon image - the text isn't on the middle of button on ipad


Hi, Please try to add this css code. Thanks


.sppb-addon-single-image-wrapper {
text-align: center;
}


Hi, I add it to Custom CSS - It doesn't work in the Chrome and Safari (I have 8.3 iOS)


Hi, I would request to you that, please share your site url. Thanks


It is http://french.ralicom.ru/ .

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Amjad Rana wrote:

Hello nagornyk,

1st Problem:
You can add link into title not into image. so, just replace attachement (first unzip ) file into this path:
aspasia/templates/shaper_aspasia/sppagebuilder/addons/image/

2nd Problem:
In our template i saw that in iPad , everything ok.
Can you please give us your site URL.

Thanks
Amajd


Amjad, It works, many thanks! But I have another problem with text on iPad in the addon image - the text isn't on the middle of button on ipad


Hi, Please try to add this css code. Thanks


.sppb-addon-single-image-wrapper {
text-align: center;
}


Hi, I add it to Custom CSS - It doesn't work in the Chrome and Safari (I have 8.3 iOS)


Hi, I would request to you that, please share your site url. Thanks



AND BEFORE I ADEDE my WEBSITE - It is french.ralicom.ru

nagornyk

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Amjad Rana wrote:

Hello nagornyk,

1st Problem:
You can add link into title not into image. so, just replace attachement (first unzip ) file into this path:
aspasia/templates/shaper_aspasia/sppagebuilder/addons/image/

2nd Problem:
In our template i saw that in iPad , everything ok.
Can you please give us your site URL.

Thanks
Amajd


Amjad, It works, many thanks! But I have another problem with text on iPad in the addon image - the text isn't on the middle of button on ipad


Hi, Please try to add this css code. Thanks


.sppb-addon-single-image-wrapper {
text-align: center;
}


Hi, I add it to Custom CSS - It doesn't work in the Chrome and Safari (I have 8.3 iOS)


Hi, I would request to you that, please share your site url. Thanks



AND BEFORE I ADEDE my WEBSITE - It is french.ralicom.ru


ANY News?

Amjad Rana

More than a month ago #Permalink
Can you please tell me details about your new problem.
First problem i already solved.

Thanks
Amjad

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Amjad Rana wrote:

Can you please tell me details about your new problem.
First problem i already solved.

Thanks
Amjad


Amjad, Thanks, for the 1st Problem thanks to you, it works!! But the text of this button on my ipad iOS 8.3 on Safari and Chrome isn't on the middle of button, I added attachment.

Amjad Rana

More than a month ago #Permalink
Can you please provide your screen size.

Thanks

Amjad Rana

More than a month ago #Permalink
Hello,
I didn't found any problem. Check this screenshot. :)

Thanks

Attachments (1)

  • Screen Shot 2016-08-04 at 11.25.13 AM.png
    Screen Shot 2016-08-04 at 11.25.13 AM.png 424.2 KB

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Amjad Rana wrote:

Hello,
I didn't found any problem. Check this screenshot. :)

Thanks


How can I prove? I could connect by skype and show to you a problem on my iPad. Do you have new version of iOS?

Amjad Rana

More than a month ago #Permalink
Can you please PM your site access.

Thanks

Amjad Rana

More than a month ago #Permalink
Can you please check it now.

Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Amjad Rana wrote:

Can you please check it now.

Thanks


Now, it is OK! Thanks! How can I repraduce your resolution on another instance?


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 129
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 100
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 63
RV

RAFFAELE VIOLA

Total Accepted Answers: 2
IP

Ian Proffer

Total Accepted Answers: 1

116

Templates

299705

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us