Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

album uploaded but not showing

Featured Lock Resolved Issue
Hi
I was adding two albums at the same time and both of them were uploaded sucessfully
BUT; one was showing in the front end and the other not
I did not do anything different or wrong.
I cleared the cache but still the album is not showing
I made two more empty albums, it was created but not showing in front end as well
http://www.randschools.com/international-section/index.php/gallery

Attachments (1)

  • iuhoi.JPG
    iuhoi.JPG 36.4 KB

6 Answers

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

There was the component problem. Now updated the component and working fine.

-Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi, Could you send me the Joomla administrator access via pm? Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there, I am waiting for your feedback. Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Your feedback is very important for us.

-Thanks

Rand Schools

More than a month ago #Permalink
Hi
I have not received any notification email that you have replied to this post !
I will send it now thanks!


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 103
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 88
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 86
Rifat Wahid Alif

Rifat Wahid Alif

Total Accepted Answers: 2
FUTURECLIENT

FUTURECLIENT

Total Accepted Answers: 2

115

Templates

295721

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us