Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

anchors not working in html code

Featured Lock Resolved Task
Hello,
Trying to create an faqs page with the following code using sp pagebuilder pro3;

<p><a id="backtotop"></a></p>

<ul>
<li>Q1. <a href="#q1"> QUESTION 1?</a></li>
<li>Q2. <a href="#q2"> QUESTION 2?</a></li>
<li>Q3. <a href="#q3"> QUESTION 3?</a></li>
<li>Q4. <a href="#q4"> QUESTION 4?</a></li>
<li>Q5. <a href="#q5"> QUESTION 5?</a></li>
</ul>

<hr />
<!--ANSWERS LIST-->
<p> </p>
<!-- xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ANSWER 1 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-->
<p><a id="q1"></a></p>
<p>A1.<br />

</p>
<p><a href="#backtotop">Back to top</a></p>
<!-- xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ANSWER 2 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-->
<p><a id="q2"></a></p>
<p>A2.<br />

</p>
<p><a href="#backtotop">Back to top</a></p>
<!-- xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ANSWER 3 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-->
<p><a id="q3"></a></p>
<p>A3.<br />

</p>
<p><a href="#backtotop">Back to top</a></p>
<!-- xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ANSWER 4 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-->
<p><a id="q4"></a></p>
<p>A4.<br />

</p>
<p><a href="#backtotop">Back to top</a></p>
<!-- xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ANSWER 5 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-->
<p><a id="q5"></a></p>
<p>A5.<br />

</p>
<p><a href="#backtotop">Back to top</a></p>


when I click on any link (Question 1, 2, or 3 etc) that points to an anchor I get a 404 code.
When I click on backtotop I also get a 404 code.

Can such a web page be created using sp pagebuilder pro?

thank you,
Chris

5 Answers

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your query. I've just checked your code into my raw HTML addon and it's working fine here.
Please disable your SEF http://prntscr.com/ouzb72 and check again.
Please let me know if it helps.

-Best Regards

Chris

More than a month ago #Permalink
Hi Sifat,

That's strange. That's what I used (raw HTML addon) and whatever link I click I get a 404 error.
I prefer not to disable the SEF urls of the whole site to make one article work.
Is there anything else I can do?

thank you,
Chris

Sifat - Staff

4 weeks ago #Permalink
Hi,
Thanks for your reply. Actually if it's showing a 404 then more likely something is conflicting with in your htaccess file. You can just check the issue by disabling the SEF because that's the only reason behind this issue.

-Best Regards

Chris

4 weeks ago #Permalink
Thank you Sifat. I'll ask my webmaster to see if he can figure this out.

Chris

Sifat - Staff

3 weeks ago #Permalink
You are always welcome.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 121
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 110
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 82
Kamruzzaman Alam

Kamruzzaman Alam

Total Accepted Answers: 5
FUTURECLIENT

FUTURECLIENT

Total Accepted Answers: 2

115

Templates

296317

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us