Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Animated number percentage issue

Featured Lock Resolved
I can't understand why the percentage symbol is present using SPPB while it disappears in the frotend. There is also this problem in the demo.

http://demo.joomshaper.com/?template=educon

Regards, Luca

Attachments (2)

  • SPPB.jpg
    SPPB.jpg 155.5 KB
  • Frontend.jpg
    Frontend.jpg 94.3 KB

10 Answers

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Hey Luca,
Please check now. I've just changed this line of code http://prntscr.com/mzbfcm
It was just a simple override issue.

-Thanks

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your query. Please remove the percent symbol you are using http://prntscr.com/mxnwgm
That would remove it from pagebuilder.

Note: make sure you are using latest version of pagebuilder

-Best Regards

bmbsoluzioni

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your query. Please remove the percent symbol you are using http://prntscr.com/mxnwgm
That would remove it from pagebuilder.

Note: make sure you are using latest version of pagebuilder

-Best Regards


Hi Sifat,

thank you for reply.
Maybe I didn't explain myself...I want the percentage symbol to be displayed in the frontend, but it does not appear ... even in the Revibe demo it is not present (only using SPPB).

Regards, Luca

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your reply. Please make sure you are using latest version of pagebuilder. Along with the latest template. http://prntscr.com/my5pmz
If the percent sign is shown in your edit mode but not in preview then please share your site url here.

bmbsoluzioni

More than a month ago #Permalink
Hi Sifat,

thank you for reply. I sent you a PM with my credential for the website.

The percent sign is shown in edit mode but not in preview...can't figure out why :(

Regards, Lucas

Attachments (1)

  • Cattura.jpg
    Cattura.jpg 151.8 KB

bmbsoluzioni

More than a month ago #Permalink
Hey Luca,
Please check now. I've just changed this line of code http://prntscr.com/mzbfcm
It was just a simple override issue.

-Thanks


Hi Sifat,

now it's ok! Thank you so much!

It's a pleasure to work with you and your staff!

Regards, Luca

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
You are always welcome :)

Syed H

3 weeks ago #Permalink
Dear Sifat,

Can I also get some help with this solution? I am facing a similar issue. The symbol appears while editing the page in preview, however not on the live page.

Page Link: Website Page

I am looking forward to hearing from you soon.

Best Regards,
Syed H | My Blog

Sifat - Staff

2 weeks ago #Permalink
Dear Sifat,

Can I also get some help with this solution?

Sure, please follow the following instruction to solve the issue.
1) Please goto this file location /templates/shaper_educon/sppagebuilder/addons/animated_number/site.php
2) There you'll find this line. http://prntscr.com/oy3ecz
3) just use the $syntax and remove all other things from the inside of the first bracket.

if ($syntax) {




This'll solve the issue.

-Best Regards


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 103
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 92
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 88
Rifat Wahid Alif

Rifat Wahid Alif

Total Accepted Answers: 2
FUTURECLIENT

FUTURECLIENT

Total Accepted Answers: 2

115

Templates

295741

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us