Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Awetive Menu Broken

Featured Lock Resolved Issue
When I first installed the template, everything worked just fine. I was clicking on the menu items to learn more about the features of the template and then all of a sudden, my menu links disappeared with a # for each link.

Why would this happen without touching anything and how do I fix it?

Thanks in advance

4 Answers

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your query. You need to click on the menu-items to explore. Please check the demo http://demo.joomshaper.com/?template=awetive

-Best Regards

hollywood

More than a month ago #Permalink
Thanks - turned out it was just a browser issue on my end.

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
You are most welcome


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 110
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 61
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 45
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 22
Ofi Khan

Ofi Khan

Total Accepted Answers: 19

118

Templates

306156

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us