Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Bug preview and lateral editor

Featured Lock Resolved Bug
Lateral editor do not fully operational, (missing icons image 03 attached) or even dont complete run at all (image attached 04)

Attachments (2)

  • 03.jpg
    03.jpg 118.9 KB
  • 04.jpg
    04.jpg 67.2 KB

2 Answers

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
maybe you have installed module/plugin which load old version FontAwesome.
I had similar case yesterday.
---
Check front-end source code head section.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Second possibility is set too high compression level done by scriptmerge (or similar) plugin.
You have to check with different settings.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 112
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 96
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 89
Kamruzzaman Alam

Kamruzzaman Alam

Total Accepted Answers: 2
FUTURECLIENT

FUTURECLIENT

Total Accepted Answers: 2

115

Templates

295767

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us