Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Bug with block background video

Featured Lock Resolved Bug
Hello everyone, everything good? I'm having a problem putting a background video in a block in SP PAGE BUILDER when I view it on the site and even before in the editing page the video is small in the upper corner ... How to solve this problem?

https://ibb.co/8cP784s
https://ibb.co/DwXr5B6

5 Answers

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your query. I think the video only shows in small size when you load the page. And then it fit to the normal size. If this is the case then it's not an issue from our end. Since we've used API from youtube and that fetches the data from youtube. So, in loading time it couldn't show it in full form. You can check the same issue using local mp4 video as background. And i hope the issue won't appear then.

-Best Regards

wesley

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your query. I think the video only shows in small size when you load the page. And then it fit to the normal size. If this is the case then it's not an issue from our end. Since we've used API from youtube and that fetches the data from youtube. So, in loading time it couldn't show it in full form. You can check the same issue using local mp4 video as background. And i hope the issue won't appear then.

-Best Regards


Hi Sifat, how are you? Even putting the link of the youtube video after saving when I will see on the actual page as it was, it appears small too, which I find strange that this occurs only in this site, in others that put the bannher with video background performed normally. And about the Mp4 file for me it would not work because the video is a bit big.

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Hey, i'm fine.

I think the video takes a bit more time to load and that's why on the load time you are viewing the small screen. Would you please make sure that your small video screen is only shown for a little amount of time?

wesley

More than a month ago #Permalink
Hey, i'm fine.

I think the video takes a bit more time to load and that's why on the load time you are viewing the small screen. Would you please make sure that your small video screen is only shown for a little amount of time?



yes, I did this test, but even so it stayed for a long time running small times over and over again. I think I'll uninstall the sppage again and install to see if it fixes the problem.

Thank you

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Actually the small popup appears when you use a larger youtube video there. Also it depends more on the internet speed. I would suggest to use local videos instead since it provides much more control.

-Thanks


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 119
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 61
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 51
Mehtaz Afsana

Mehtaz Afsana

Total Accepted Answers: 14
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 12

118

Templates

302871

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us