Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Can't get Simple Portfolio to work on Revibe Template.

Featured Lock Resolved Issue
I've been trying to get the Simple Portfolio to work on the Revibe template but without any success. I've tried all of the suggestions in these forums without success. (I get database errors basically after getting it installed, adding a category and an item. When trying to navigate to the menu item, it throws an error.

I know it's probably something simple, but I cannot seem to get it to work properly.

I've uninstalled it completely and removed the two database tables for it.

I would like to have you see if you can install it and get it to work properly.

I've set up a super user account for you and will provide the login details if you are able to assist.

Thank you for your assistance and support!

Alan

7 Answers

Shibbir

More than a month ago #Permalink
Hi there,

I just installed a new version of SP Simple Portfolio and added it Gallery menu. Please check that and let me know. I can't see any error.

Thanks. -


I checked it and your new Gallery Menu item works fine. I was having issues with the original Projects menu item selections, but as your new menu works fine, I'll use that. I appreciate your assistance in getting this resolved for me and thank you for such great support.

Alan


You are most welcome Alan.

Shibbir

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Send your site URL to check.

Thanks.

Alan

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Send your site URL to check.

Thanks.


http://ooak.ucswebsdev.com

I've created an account for you for admin access. Didn't want to place it here. Let me know how to send it to you. Thanks!

Shibbir

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Send your site URL to check.

Thanks.


http://ooak.ucswebsdev.com

I've created an account for you for admin access. Didn't want to place it here. Let me know how to send it to you. Thanks!


Hi there,

On which page error is showing?

To send login details via pm just click on the envelope icon which top right corner of your question title.

Thanks.

Shibbir

More than a month ago #Permalink
Hi there,

I just installed a new version of SP Simple Portfolio and added it Gallery menu. Please check that and let me know. I can't see any error.

Thanks. -

Alan

More than a month ago #Permalink
Hi there,

I just installed a new version of SP Simple Portfolio and added it Gallery menu. Please check that and let me know. I can't see any error.

Thanks. -


I checked it and your new Gallery Menu item works fine. I was having issues with the original Projects menu item selections, but as your new menu works fine, I'll use that. I appreciate your assistance in getting this resolved for me and thank you for such great support.

Alan


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 111
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 86
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 70
Ofi Khan

Ofi Khan

Total Accepted Answers: 48
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 36

121

Templates

315203

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us