Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Cannot adjust width and height of videos. Not responding to changes

Featured Lock Resolved Issue
Here is a link to the page I am having trouble with. http://myendocrinelife.com/video.html

You will see two videos embedded. The top one has had the width set to 600 and the height set to 400. The bottom one is the default 300 by 200.

As you will see in the attached screenshot, I have also enabled the Responsive option.

Both videos are appearing at the same size regardless of the numbers I input. If I remove the numbers and try to leave blank fields, the default 300 by 200 reappears.

I've checked this in three different browsers, over 2 devices. I've cleared the cache in Joomla.

Using Joomla 3.8

Attachments (1)

  • Screen Shot 2017-09-28 at 10.01.19 PM.png
    Screen Shot 2017-09-28 at 10.01.19 PM.png 51.8 KB

13 Answers

MitchNorth

More than a month ago #Permalink
I turned off JCE, disabled the custom css file, and still could not get this to work.

I uninstalled the plugin and installed something from another developer that works fine.

Thank you for your efforts.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi, Your site is not available for the check. Please make it visible for the check. Thanks

MitchNorth

More than a month ago #Permalink
Hi, Your site is not available for the check. Please make it visible for the check. Thanks


Try it now.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi, I have checked this module and working fine.

https://prnt.sc/gs8l3o
https://prnt.sc/gs8lag
https://prnt.sc/gs8lff

-Thanks

MitchNorth

More than a month ago #Permalink
No it doesn't. It works fine for you, but not for me. Is the site you sent the "ScreenShot" from running Joomla 3.8? Could you send me a link to that page so I can see if it's responsive myself?

Did you look at the link I sent? Did you look at the screen shot of the settings?

I'm using JCE as my text editor? Is there a known issue with JCE and JoomShaper extensions?

Hi, I have checked this module and working fine.

https://prnt.sc/gs8l3o
https://prnt.sc/gs8lag
https://prnt.sc/gs8lff

-Thanks

MitchNorth

More than a month ago #Permalink
Here again is the link to the page with issues. http://myendocrinelife.com/video.html

As I've said earlier, I'm using JCE as my text editor? Are there known issues with JCE and JoomShaper extensions?

The videos are inserted into the page using LoadPosition modules. Is that a problem?

I've attached a screenshot of the settings. The video on the page is definitely not 900px wide by 600 px tall.

Could this be an issue with Joomla 3.8?

Attachments (1)

  • Screen Shot 2017-10-07 at 1.01.54 PM.png
    Screen Shot 2017-10-07 at 1.01.54 PM.png 54.4 KB

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Please send me the administrator access via pm. Let me check and you can check with the turn of the JCE editor.

-Thanks

MitchNorth

More than a month ago #Permalink
Why do I need to give you access? None of my questions have been answered.

I disable JCE. That did not fix anything. I removed the paragraph tags, and replaced them with div's. That did not resolve the issue.

Suggestions please.

Hi,

Please send me the administrator access via pm. Let me check and you can check with the turn of the JCE editor.

-Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

I have checked live server with Joomla latest version, Helix3, JCE editor, Youtube Module. But, no problem found. Please check your pm and check live server.

-Thanks

MitchNorth

More than a month ago #Permalink
This has been done as well. Other images appear on the website without any issues and are responsive as well.

Obviously, there is a problem. From what I've read in the forums and in other places, I'm not the first one to have an issue with this.

By the way, did you notice that the video is not responsive in the page linked above?

Resize you browser screen and take another look.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
This has been done as well. Other images appear on the website without any issues and are responsive as well.

Obviously, there is a problem. From what I've read in the forums and in other places, I'm not the first one to have an issue with this.

By the way, did you notice that the video is not responsive in the page linked above?

Resize you browser screen and take another look.


Hi, Your question was that the size was not changeable and i have shown you its working fine. Please check now the responsive.

http://jsdemo.ml/helix3/joomla/content-component/single-article.html

-Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
I turned off JCE, disabled the custom css file, and still could not get this to work.

I uninstalled the plugin and installed something from another developer that works fine.

Thank you for your efforts.


Hi, You are most welcome & Thanks


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 127
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 89
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 45
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 6
Sohan

Sohan

Total Accepted Answers: 5

114

Templates

292735

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us