Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

com_spsimpleportfolio not working after updrade

Featured Lock Resolved Bug
com_spsimpleportfolio not working after updrade

An error has occurred.
0 Invalid controller: name='', format=''

https://jadeholing.com/commercial
nvalid Controller: Name='', Format=''

13 Answers

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Thanks for your query. Please follow the instruction from the below.

1. Delete the SP simple portfolio two database table from phpMyadmin
2. Then uninstall the SP simple portfolio extension
3. Make reinstall the SP simple portfolio extension

-Thanks

Doron Deco

More than a month ago #Permalink
Hi,

Will this still keep all the work I have done on the clients site??
I cant afford to do all the work over again

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Will this still keep all the work I have done on the clients site??
I cant afford to do all the work over again


Hi, Before doing this step, please keep a backup. Thanks

Doron Deco

More than a month ago #Permalink
Hi please answer me how to I get my work back into the database, if I import all the tables back
it will just bring back the problem with the DB this is very urgent please

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Thanks for your reply. Please following the instruction.

1. Download the database from PHPMyAdmin using export option
2. Download all files of Joomla from your hosting public_html directory

-Thanks

Doron Deco

More than a month ago #Permalink
Are you kidding me, who is your line manager!!

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Are you kidding me, who is your line manager!!


Hi, No sir. I told you that, please keep a backup of your site and database. Becuase of that, if you can't reach there.Then you will get the same site with an error. By the way, could you send me server login & Joomla administrator access via pm. Before sending me the credential, please keep a backup of your site. Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Thanks for your pm. I have checked your site with the SP Simple Portfolio. There is no problem found that you have mentioned in your forum post. If you have the issue please let me know.

-Thanks

Doron Deco

More than a month ago #Permalink
I fixed it myself
did you manage to update the template

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi, Thanks for your reply. We will fix it next update. Thanks

Soporte Huit

More than a month ago #Permalink
How did you fix it??? im having same problem... i had 1054 error and after i deleted both tables and reinstalled the component and module, gave 1064 error :/

Nuno Valente

More than a month ago #Permalink
I fixed it myself
did you manage to update the template


Same Problem!

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
I fixed it myself
did you manage to update the template


Same Problem!


Hi, Did you follow my process? Please let me know. Thanks


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 111
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 86
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 70
Ofi Khan

Ofi Khan

Total Accepted Answers: 48
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 36

121

Templates

315207

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us