Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Content inside of Tab addon breaks a page.

Featured Lock Resolved Issue
In the front end when I try to add a new content inside of a tab addon the page turns immediately blank. I need to reload to recover a page.
No problem of adding a content inside of a tab in a backend.

16 Answers

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Thanks for your query. Your query is very useful to us. Would you please tell me which addon tried to use inside the tab addon?

-Thanks

Dhn Group

More than a month ago #Permalink
For me to replicate the blank page the steps are: Tabs --> edit Tab1 -> Tab Content: Gallery --> edit Gallery Item1 --> add new item. At this step the editing page crashes with a blank page.
This is not just gallery. I tested other content addons with a similar result when I tried to add new item within a selected addon.

I have tested it on 2 different templates. First is JSN and other a generic template similar to protostar.
I am using the latest Joomla on php 7.2. No problem in a backend.
I enabled debugging and maximum log but nothing back.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Thanks for the explanation. Would you please provide me the Joomla administrator access & capture a screencast video about the problem. I will check asap & get back to you soon.

-Thanks

Dhn Group

More than a month ago #Permalink
Please check the screencast - https://gofile.io/?c=ysFYUW
I will send you my site details by PM

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Thanks for your feedback. I have checked your issue from my end, but no problem found my end.

https://drive.google.com/file/d/1AIinfrM1x6HJEhqs5WCXgUphl9zLPZ_x/view

I think this problem occurred for the third-party extension script conflict issue

-Thanks

Dhn Group

More than a month ago #Permalink
Well, clearly there is an issue in sp pagebuilder engine.js on my site. Please see the attached screen
query_error.jpg

Attachments (1)

  • query_error.jpg
    query_error.jpg 71.3 KB

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Thanks for your reply. Maximum time the problem is raise for the third-party extension. If you provide me the Joomla administrator access, then I will go to check the problem.

-Thanks

Dhn Group

More than a month ago #Permalink
Sent by PM

thank you

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Thanks for your reply. I tried to find out the solution, but i am not habituated with your admin panel. Would you please provide me the Akeeba backup using Akeeba extension?

https://drive.google.com/file/d/1HwEmKAzw-uVWQHdASGHU31nJaJKBSR56/view

-Thanks

Dhn Group

More than a month ago #Permalink
I cleaned up the admin panel for you. If you still prefer to use the backup then please download it from a location that I provided in PM.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
I cleaned up the admin panel for you. If you still prefer to use the backup then please download it from a location that I provided in PM.


Hi there,

Update:
I have downloaded akeeba backup & try to find out the solution. But, No clue find out yet.

Thanks

Dhn Group

More than a month ago #Permalink
Thank you for looking into it. Hopefully, you will be able to resolve it soon.

Dhn Group

More than a month ago #Permalink
Hi,

Do you have any update for me?

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Sorry to say that, I tried many times. But, no success. One of extension conflict with the Page Builder. But, Cannot find out.

:(

-Thanks
I have been able to partially resolve the problem. It was an issue with one of Acysms plugins. After that I was able to get it working with every templates but with the exception of the default JSN. On this template I am getting the same jquery error.
I have disabled all non essential plugins and all modules.

Toufiq - Staff

4 weeks ago #Permalink
I have been able to partially resolve the problem. It was an issue with one of Acysms plugins. After that I was able to get it working with every templates but with the exception of the default JSN. On this template I am getting the same jquery error.
I have disabled all non essential plugins and all modules.


Hi there. Does solve the problem after disabling extension? Thanks


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 121
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 74
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 27
Ofi Khan

Ofi Khan

Total Accepted Answers: 12
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 10

120

Templates

311206

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us