Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Doesn't show images

Featured Lock Resolved
First, sorry for my English, I write from Spain.

I installed the Binary template and for some reason, Slideshow Pro no picture of any format. I have proven to directly switch to K2 and get error "Warning: Division by zero".
I don't know what else to try.
The web is: http://www.movil-phone.com

Thank you.

2 Answers

Ehsan Riyadh

More than a month ago #Permalink
Ad image on article.

constru

More than a month ago #Permalink
That's not the reason because I used the module Slideshow Pro before without any problems.
This time does not display any image, sometimes only the thumbnail. But when I click on read more article looks perfect with the image.
I tried some code and noticed that the image path points only to the thumbnail, if you get the picture, YES appears.

What I can do? :(
Thank you.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 119
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 58
Ofi Khan

Ofi Khan

Total Accepted Answers: 50
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 49
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 43

121

Templates

319078

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us