Support Forums

Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Embed Code

Featured Lock Resolved Issue
I am also having the issue that I cannot embed any type of code in SP Builder. Even if I use calling a module.

I tried iframe, Javascrips, etc..

I even tried installing JCE editor and allowing code to be inserted. Please help, I need to embed a form.

8 Answers

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Have you tried your code on module position, there should work if code is correct.

You can also try on diffrent template, Protosar .. I am not sure if this template issue, I used custom code many times in helix.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
First use module HD-AnyCode (free) or similar.
Then test on template module position, if would be OK, then you can use it inside Module addon.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
p.s.
If you have installed RSFirewall by default it can also damage custom JavaScript and iframe code.
It's beyond us (!) - they have manual how to correct this.

Chris

More than a month ago #Permalink
If you are using RS Firewall, you need to add your IP address to the RS Firewall Whitelist, otherwise it will alter any script code for security purposes - that includes embedded iFrames, Google Map embed code, all sorts. When you go to add a new Whitelist entry, or edit an existing one, it is even so kind as to display your IP address on screen so you don't need to go looking.

Be careful as often your IP address is not static, so may change every few weeks - just update the Whitelist entry as needed.

Excellent bit of software.

ramon

More than a month ago #Permalink
I just installed ANy Code module and tried an Iframe and Javascript code. It still does not display in the front end.

I don't have any firewalls on my Mac machine that can be blocking it.

ramon

More than a month ago #Permalink
I just installed ANy Code module and tried an Iframe and Javascript code. It still does not display in the front end.

I don't have any firewalls on my Mac machine that can be blocking it.


Furthermore, on my home page I have a You Tube video and that's an Iframe which is not blocked.

ramon

More than a month ago #Permalink
Ok, got it. It was the URL in the code that was not HTTPS and the site itself is HTTPS.

Thanks for pointing me in the correct direction.

:D :D :D :D


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 135
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 120
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 65
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 5
Peter Atkin

Peter Atkin

Total Accepted Answers: 2

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us