We’re with you. JoomShaper is offering a 20% Discount on all plans due to the impact of COVID-19.

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Error: class StringHelper not found

Featured Lock Resolved Issue
Hi!

When I add an image to SP Simple Portfolio in the administrator, I get an error: Class 'StringHelper' not found. (See attachment).

Can you help me solve this?

Maurice Screen Shot 2018-10-21 at 21.47.04.png

Attachments (1)

  • Screen Shot 2018-10-21 at 21.47.04.png
    Screen Shot 2018-10-21 at 21.47.04.png 27.5 KB

22 Answers

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Uninstall the extension & install the again Simple Portfolio extension.

-Thanks

Maurice Molenaar

More than a month ago #Permalink
Hello Toufiq,

We tried to uninstall and then re-install the extension.
We still have the same issues when uploading photo's.

Maurice

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Could you send me the cpanel login access & Joomla administrator access via PM?

-Thanks

Maurice Molenaar

More than a month ago #Permalink
Hi Toufiq,

I have send you Joomla and FTP credentials via PM.

Maurice

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there, I am waiting for your feedback. Thanks

Maurice Molenaar

More than a month ago #Permalink
Hi there, I am waiting for your feedback. Thanks
Toufiq,

I have asked my client to test this. Waiting for his feedback.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there, I am waiting for your feedback. Thanks
Toufiq,

I have asked my client to test this. Waiting for his feedback.


Thanks & I am waiting also. :)

Maurice Molenaar

More than a month ago #Permalink
Toufiq,

Sorry for the delay.

My client just reported that now he is able to add items without anymore problems.

thanks!
Maurice

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Toufiq,

Sorry for the delay.

My client just reported that now he is able to add items without anymore problems.

thanks!
Maurice


Hi there, Thanks for your information & you are most welcome :)

Stefan H

More than a month ago #Permalink
Hi there!

I have the same problem... how could I fix it?

Greets, Stefan

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there!

I have the same problem... how could I fix it?

Greets, Stefan


Hi there, Please create a new forum post. We will help you. Thanks

Sidney McSwain

More than a month ago #Permalink
I have exactly the same issue. What is the fix??

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
I have exactly the same issue. What is the fix??


Hi there, Could you send me the Joomla administrator access via PM? Thanks

Simon Brown

More than a month ago #Permalink
Hi im having the same issues, I will send you the log in details via pm, Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi im having the same issues, I will send you the log in details via pm, Thanks


Hi there, I will let you know as soon as possible. Thanks

Shane Thorpe

More than a month ago #Permalink
I have exactly the same issue. What is the fix please?
I have reinstalled SP Portfolio and that has not fixed the issue.
Tried also to upload image file as confirmation and get "The file sp-error.JPG, which you are attempting to upload is in an unsupported format."

Attachments (1)

  • sp-error.JPG
    sp-error.JPG 44.1 KB

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
I have exactly the same issue. What is the fix please?
I have reinstalled SP Portfolio and that has not fixed the issue.
Tried also to upload image file as confirmation and get "The file sp-error.JPG, which you are attempting to upload is in an unsupported format."


Hi there,

Please send me the Joomla administrator access & database access via PM & Please upload .jpg file type image instead of .JPG image.

-Thanks

BMJ Jansen

More than a month ago #Permalink
Same issue here :-(

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Same issue here :-(


Hi there, Please try to first uninstall and reinstall again. Thanks

BMJ Jansen

More than a month ago #Permalink
Same issue here :-(


Hi there, Please try to first uninstall and reinstall again. Thanks


Done, solved. other issue but this doesn't support this thread.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Same issue here :-(


Hi there, Please try to first uninstall and reinstall again. Thanks


Done, solved. other issue but this doesn't support this thread.


:) Create a new thread If you have a new query. Thanks


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

124

Templates

330787

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us