Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Error install quickstart

Featured Lock Resolved Issue
When I try to install quickstart optima_quickstart_j3

appear a error
I send file with message error

10 Answers

julio

More than a month ago #Permalink
I attach file with error

julio

More than a month ago #Permalink
I attach file with error

Attachments (1)

  • error_install.JPG
    error_install.JPG 150.6 KB

julio

More than a month ago #Permalink
please who could see the case report
I quickstart installation errors

Stephen

More than a month ago #Permalink
Hello,

I have installed it, it working ok
You can see screenshot:

http://image.prntscr.com/image/c532fae8fb074281959f55cda2aa6fc1.png

http://image.prntscr.com/image/662c7f009fb549ffa903628d0f2f1ba4.png

Please login, download latest version and try install again.

Thanks!

julio

More than a month ago #Permalink
Hello
I try to install quickstart in local server but appear same error
"The used table type doesn't support FULLTEXT indexes SQL= "

attached fime with image of error

I download installer twice

Attachments (2)

  • optima_download.JPG
    optima_download.JPG 34.7 KB
  • error_optima.JPG
    error_optima.JPG 156.2 KB

julio

More than a month ago #Permalink
Is possible that this problem is by server database,
there are requirements database or php or some other point for the extension installer

why in my server local andhostng appear el same error

"The used table type doesn't support FULLTEXT indexes SQL= "

skyd34th

More than a month ago #Permalink
any update? i get this same error

julio

More than a month ago #Permalink
the error continue, i can't t install the quickstart same error

firsovroma

More than a month ago #Permalink
I have the same error, I can not install a quick start. Please, answer, how to solve the problem, otherwise I will have to demand a refund.

Attachments (1)

  • error.jpg
    error.jpg 95 KB

arachnophil

More than a month ago #Permalink
Same error with me, is this a server problem? All other sites (Joomla) work fine, I have 10 domains running on the same server. Someone please resolve this issue!


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Limited Support

Due to holidays, general forum support will be delayed or unavailable from August 20, 2018 to August 24, 2018.

Regular operations will be resumed on August 27, 2018.

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 130
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 89
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 55
Rifat Wahid Alif

Rifat Wahid Alif

Total Accepted Answers: 5
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 3

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us