Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Failed to load images in Latest Posts AddOn

Featured Lock Resolved Issue
Hi there,
I am trying to set up a site at https://www.koinsepstoxos.gr/demo/el using Tixon template and a clean Joomla Installation. I have created three articles (News 01, News 02, News 03) and I have added an image on each article. I am trying to set up my homepage with the "Latest Posts" AddOn but I am facing a problem with my images. Instead of creating the right path to my image (e.g. https://www.koinsepstoxos.gr/demo/images/news/news-01.jpg) the AddOn creates the path https://www.koinsepstoxos.gr/demo/el/demo/images/news/news-01.jpg thus resulting to an error.
If I use the "Articles" AddOn, the images are shown. But if I use the "Latest Posts" AddOn, the image path is incorrect and I receive an Error 500!
I don't believe that I have done something wrong installing the tempate and adding the AddOn, but I also can figure out how I can fix this! :)
Thank you in advance!

P.S.: Sorry for the Greek in the site! I think you can figure it out! :)

5 Answers

Please login to view replies.

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 163
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 97
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 48
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 7
Tabassum

Tabassum

Total Accepted Answers: 5

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us