Support Forums

Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

forms stopped working

Featured Lock Resolved Bug
Hi Guys,

I have a problem with my forms since I've updated my site.

I realized that we don't get any form submissions since I've changed it to the new one. Everything is the same as it was with the old site settings except the template. I tried to figure out why my forms does not work so I checked all of them with the settings but everythng looks okay. The forms on my other sites works well. I've reinstalled the form component but nothing has changed. I've created new forms but none of them worked. I cleared every details from custom css about the forms but nothing happened.

After all I have no more idea what the problem could be so I would be really pleased for any suggestions, this would be really important for us.

The site with a form: https://www.autoforumriegler.hu/ajanlatkeres (after sending it should redirect visitors to the welcome page)

Thanks for your help in advance,
Greg

6 Answers

Please login to view replies.

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 190
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 151
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 64
Rifat Wahid Alif

Rifat Wahid Alif

Total Accepted Answers: 2
Kamruzzaman Alam

Kamruzzaman Alam

Total Accepted Answers: 1

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us