Support Forums

Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Hidden menu item visible

Featured Lock Resolved Bug
If i place a hidden menu item in the second level of the main menu. When hovering this item, an empty box is shown. Any clue how i could fix this quickly? Please see attached screenshot.

Attachments (1)

  • Screenshotmenu.png
    Screenshotmenu.png 74.8 KB

11 Answers

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Thanks, sorry for the delay, I had to miss your PM
1) I got access.
2) Fixed.

I modified the code a little bit


.hidebelow .sp-dropdown.sp-dropdown-main,
.hidebelow div.sp-dropdown.sp-dropdown-sub,
.hidebelow a::after {visibility: hidden; display: none !important;}


I put it inside custom.css - so it's used on whole website

and used class name here
here.png

Attachments (1)

  • here.png
    here.png 7.8 KB

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
only by using extra custom.
Please read tips : https://www.joomshaper.com/forums/menu-showing-a-blank-dropdown

jonathan

More than a month ago #Permalink
Thanks for your reply, i followed the instructions and added the css to the custom css code:

.hidebelow div.sp-dropdown.sp-dropdown-sub,
.hidebelow a::after {visibility: hidden; display: none !important;}


Cant figure out where to put the custom class name as the menu is not loaded in a module.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
It main menu item "News" -- check options, there is field for custom class

jonathan

More than a month ago #Permalink
Thanks, found it, but cant get it working:
added custom css in the template:

.hidebelow div.sp-dropdown.sp-dropdown-sub,
.hidebelow a::after {visibility: hidden; display: none !important;}

and added the classname to the link class field
https://imgur.com/GjXDjZf

tried it with and without dot and space before

Any clue whats wrong?

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Try from "Helix MegaMenu Options" tab -- there is class field

jonathan

More than a month ago #Permalink
There seems something happening, the empty sub menu is moving a little downwards, but it is still there. See attachment. Any clue what i am doing wrong? For some reason i cant find the css back from the hidebelow when inspecting the element.

Attachments (2)

  • capture.png
    capture.png 480.9 KB
  • Capture2.png
    Capture2.png 16 KB

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
I have to see URL to tell more

jonathan

More than a month ago #Permalink
I send you a PM

jonathan

More than a month ago #Permalink
Thanks, sorry for the delay, I had to miss your PM
1) I got access.
2) Fixed.

I modified the code a little bit


.hidebelow .sp-dropdown.sp-dropdown-main,
.hidebelow div.sp-dropdown.sp-dropdown-sub,
.hidebelow a::after {visibility: hidden; display: none !important;}


I put it inside custom.css - so it's used on whole website

and used class name here
[attachment]here.png[/attachment]


Thanks for your help! got it working now


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 128
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 83
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 40
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 6
Sohan

Sohan

Total Accepted Answers: 4

114

Templates

292624

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us