Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

How can I fix Slidshow Pro SP2 Module

Featured Lock Resolved
Hi, I have a problem with the Slideshow Pro SP2 Module. Any images are not showed.
So I reinstalled “Slide Show Pro Sp2” from extension directory.
Then I got an error message below,
Fatal error: Class 'JModelLegacy' not found in /home/roundcar/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/helper.php on line 18

If I unpublish slideshow Pro SP2, my homepage show up without background(image).

But I need to have a slideshow background on my homepage.
How can I fix this??

Thank you!!!

25 Answers

hazhir

More than a month ago #Permalink
@Kowshar

you were right. I deleted some articles which belonged to slides category. I recreate them and now everything is okay.

Thank you.

Jakir hasan - Staff

More than a month ago #Permalink
Please give your URL link.

Izumi Uchiyama

More than a month ago #Permalink
It's

http://www.roundcarrental.net.au

Thank you very much!!

Ehsan Riyadh

More than a month ago #Permalink
Please, tell your joomla version.

Izumi Uchiyama

More than a month ago #Permalink
I am using Joomla 2.5.2

Thanks.

Ehsan Riyadh

More than a month ago #Permalink
Update your Joomla. Latest version is 2.5.8 and update Slideshow pro sp2

Izumi Uchiyama

More than a month ago #Permalink
Thank you ShaperRiyadh, I'll do it!!

Izumi Uchiyama

More than a month ago #Permalink
Hi ShaperRiyadh,

I updated the Joomla 2.5.8 and update Slideshow pro sp2 again.
But it didn't work.
Still the slideshow is not working.

Do you have any another idea??

Thanks.

Ehsan Riyadh

More than a month ago #Permalink
Please, set your error level maximum, so that we can found out the problem.

Izumi Uchiyama

More than a month ago #Permalink
Hi, I set the error level maximum, then I got this message below.

Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/roundcar/public_html/templates/shaper_travel/html/mod_slideshow_pro_sp2/default.php on line 1

Should I change some cord ??

Regards,

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
Can you please check your server php version?
Thanks

Izumi Uchiyama

More than a month ago #Permalink
Hi lowshar,

I've checked the php version, it is 5.3.16

Is that problem to run Slideshow Pro SP2 ??

Thank you!!

Izumi Uchiyama

More than a month ago #Permalink
In addition for about PHP, PHP 5.3.1 is used for my localhost with Joomla2.5.8
and slideshow is working well there.

I uploaded everything again from my localhost to server, and reinstalled
mod_slideshow_pro_sp2_j25
but it didn't work..

Do you have any idea to fix this??

Many thanks,

Kahhor Gaffarov

More than a month ago #Permalink
I had similar problem, try to open that file through ftp. For some reason the file was commented, so I copy paste the content of the file and insert it in the file, instead of reuploading file it self.

Jakir hasan - Staff

More than a month ago #Permalink
Did you see any error message?

Kahhor Gaffarov

More than a month ago #Permalink
I had problem with this file: modules\mod_news_show_sp2\k2helper.php, on the first line, and I fixed it as I explained above, but I have different problem, which I wrote here: http://www.joomshaper.com/forums/39-slideshow-pro-sp2/994-slideshow-pro-sp2-images-not-loading/page-3

aznan

More than a month ago #Permalink
My slideshow module didnt show any image or title.
From logs appear error message as below:

PHP Warning: Division by zero in mod_slideshow_pro_sp2.php on line 61
PHP Warning: Division by zero in mod_slideshow_pro_sp2.php on line 62

PHP Warning: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening 'PIE.htc' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in templates/shaper_social/css/PIE/pie.php on line 18

How to fix this type of error? Please advise

Ehsan Riyadh

More than a month ago #Permalink
Which your Joomla version.

aznan

More than a month ago #Permalink
current version - joomla 2.5.8

Mitko

More than a month ago #Permalink
Any solution of this problem ? I use Travel Template and anready update Slideshow_Spro_sp2 and news show .. but slideshow still dont work !

Ehsan Riyadh

More than a month ago #Permalink
Dear Mitko,
Please PM your admin access.

hazhir

More than a month ago #Permalink
Hi,

I was making a website and suddenly out of no where the Slideshow Pro SP2 stop working with following error


Warning: Division by zero in /mnt/web3/c2/24/52556724/htdocs/v2Farsi/modules/mod_slideshow_pro_sp2/mod_slideshow_pro_sp2.php on line 61

Warning: Division by zero in /mnt/web3/c2/24/52556724/htdocs/v2Farsi/modules/mod_slideshow_pro_sp2/mod_slideshow_pro_sp2.php on line 62

Below are the content of line 61 and 62 of above file

$thumb_width=round($cwidth/$maxitem);
$thumb_height=round($height/$maxitem);

Can anyone help to fix this?

Thank you.

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
Make sure that you have sufficient articles in your categories.

molosso81

More than a month ago #Permalink
the download version of Slideshow Pro SP2 in your page is for j1.5 ...


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 119
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 58
Ofi Khan

Ofi Khan

Total Accepted Answers: 50
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 49
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 43

121

Templates

319078

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us