Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

How do I get the presets to work in Rental?

Featured Lock Resolved Bug
Hi,

At present Rental is only showing one preset and when I select custom what I change doesn't always change the site. This is clearly a bug. I've looked at the forum and can see other people having the same issue but there are no published fixes shown.

Can you you please post instructions so that I can fix this?

Thanks,
Graeme

2 Answers

Graeme Cooke

More than a month ago #Permalink
As an update I have almost got the custom mode working as I don't actually want to change the presets.It does thou appear erratic in that I make a change and save and the colours are wrong. Change something else and save it and its working again!

What is still an issue though is the transparent menu on my home page is now white. If I turn off custom it returns to transparent. Any thoughts?

Graeme Cooke

More than a month ago #Permalink
I've sorted it now. Added:

#sp-header {
background-color: transparent;
}

to my custom code.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 105
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 61
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 44
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 17
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 17

118

Templates

305922

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us