Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

https gives template errors

Featured Lock Resolved Bug
I get about 30 of these on my homepage (and the same on other pages) if I run https

Mixed Content: The page at 'https://www.domain.com/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://www.domain.com/modules/mod_sp_portfolio/assets/js/jquery.isotope.min.js'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

Mixed Content: The page at 'https://www.domain.com/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://www.domain.com/templates/shaper_appico/js/tools.js'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

How can I fix this problem with the template?

4 Answers

Alex Smirnov

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Did you install SSL certificate on your site to run it via HTTPS protocol? If you did install it, is your SSL certificate configured and did you set Joomla to run your whole web site under SSL protocol?

Regards,

Alex

Jeff Rozar

More than a month ago #Permalink
Yes, SSL is installed. Administration works fine, but main website does not.

The site cannot be forced to use SSL because of joomla's too-many-web-redirect issues.

Alex Smirnov

More than a month ago #Permalink
Hi Jeff,
Jeff Rozar wrote: The site cannot be forced to use SSL because of joomla's too-many-web-redirect issues.
I run one of my projects with the "Force SSL" set to "Entire site" and face no "Mixed content" errors on it. I suggest you test a clone of your web-site somewhere in a sub-folder, setting "Force SSL" to "Entire site" and see if those error messages keep popping up.

Please be mindful to the fact that SSL layer belongs to your Joomla system, not our products, hence its support is outside of the scope of our support. Forums at Joomla.org will be your best port of call.

Another idea you may want to consider would be to force your entire web site to work under SSL and re-write your redirects, just to keep the things simple.

Regards,

Alex

Jeff Rozar

More than a month ago #Permalink
NEED HELP

Revisiting this issue. I paid for support so this can get fixed. Here is the issue, which Maven Pro font comes only from C:\xampp\htdocs\templates\shaper_appico\css\template.css:

These are coming when View Page Source from Chrome:

#1 Mixed Content: The page at 'https://www.domain.com/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure stylesheet 'http://fonts.googleapis.com/css?family=Maven+Pro:400,700,500,900'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

#2 Mixed Content: The page at 'https://www.domain.com/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure stylesheet 'http://www.domain.com/modules/mod_sp_portfolio/assets/css/slimbox2.css'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

I can run https in Joomla Administrator with no issues.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 107
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 63
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 47
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 20
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 12

118

Templates

303378

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us