Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

icon color set doesn't work

Featured Lock Resolved Bug
Hello, i'm using Page builder pro 2.4.1 and Educon Template. The parameters (color, dimensions etc.) of icons in Feature Box addon doesn't work. If i use other templates it's work fine

Why?

Thanks

Attachments (1)

  • pagebuilder.png
    pagebuilder.png 51.8 KB

2 Answers

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
yes, because probably during template update system couldn't delete one folder,
please do it manually via FTP tool.

DELETE:
templates\shaper_educon\sppagebuilder\addons\feature

salvo86

More than a month ago #Permalink
Hi,
yes, because probably during template update system couldn't delete one folder,
please do it manually via FTP tool.

DELETE:
templates\shaper_educon\sppagebuilder\addons\feature

Thanks Paul :)


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 129
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 100
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 63
RV

RAFFAELE VIOLA

Total Accepted Answers: 2
ES

Emma Seymour

Total Accepted Answers: 1

116

Templates

299705

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us