We’re with you. JoomShaper is offering a 20% Discount on all plans due to the impact of COVID-19.

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Images added in SPPB by JCE not displayed in frontend ... sometimes.

Featured Lock Resolved Bug
Hi.
When I add images in a SPPB addon by JCE, sometimes they are displayed in frontend, sometimes not, or only after refreshing the page.
No problem on normal Joomla article with JCE, and no problem with images added a few days ago. Only the last ones. Tried cache and RSFirewall disabled.
Tested several times on 2 computers and several browsers.
Any idea ?

5 Answers

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
not really. For sure if you don't see them use Code Inspector from your browser and preview html code

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
and?

Django

More than a month ago #Permalink
... and the day I had this problem on this site, I had to use Tiny MCE, and forget it. No problem on other sites.

Today, I made another test on this site, with JCE, and it works.

A change of wind direction probably ...:)

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
1) Make sure that you use the lasted JCE version
2) As I noticed in many cases PRO version works better than JCE Core.

Django

More than a month ago #Permalink
I'm always at the last Pro version of my main components (thanks to Watchful).


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

126

Templates

333678

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us