Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Integrations missing on 3.2.5

Featured Lock Resolved
In relation to the latest release (https://www.joomshaper.com/blog/sp-page-builder-gets-a-speed-boost-smart-search-enhancement), as mentioned in the comments on this blog post, we are unable to follow the steps to re-install the Article integration plugin since the Integrations page seems to be blank.

20 Answers

dougdanielraught

More than a month ago #Permalink
Solved it...at least for me. (PSPB 3.2.6 missing integrations)

I had already changed my php version to 7.2 (7.1, 7.0, 5.6) and also tried setting allow_url_fopen = On (to name a few things). None of them worked.

Then I went to my WHM panel>Multi PHP Manager and turned on PHP-FPM / php 7.2 and it works. Just dumb luck. This might help someone.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
Hmm, that's weird I installed 3.2.5 about 5x today, and all of them still have Integration section.
---
Make a test.
Install older version 3.2.4 - enable what you want.
Then install 3.2.5 again and check.

Simon Logan

More than a month ago #Permalink
Rolled back it's still missing on that version too so the issue was obviously there before we've just not noticed it since have had no need to look at that page.

The plugin still seems to work it's just not appearing on that page.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
In that case it must be php settings issue,
please compare your settings with suggested (sppb 3 manual)

jjdesch

More than a month ago #Permalink
I have the same issue too. The only PHP setting the sppb 3 manual indicates is allow_url_fopen = ON, which is set on in my environment. Further, SSPB pro came with template purchase. I seem to be unable to download any pro version separately to roll back and reinstall.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
@jjdesch - You have " Business " subscription without access to SPPB Pro download section.

jjdesch

More than a month ago #Permalink
Understood - I can use it within my template when installed as a quick start, but I cannot download it separately, so how am I to troubleshoot this?

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
@jjdesch -- please send me Private Message (button is hidden inside my profile, click on my avatar) with access to Joomla , so I will be able to check

Igor

More than a month ago #Permalink
Had the same problem. Changed to PHP 7.0. reinstalled SPPB and it works now.

Simon Logan

More than a month ago #Permalink
Had the same problem. Changed to PHP 7.0. reinstalled SPPB and it works now.


Yeah that was my suspicion too - so looks like being on PHP 5.6 is the issue?

Igor

More than a month ago #Permalink
I suppose so. I tried that and it worked. Good enough for me. :D

jjdesch

More than a month ago #Permalink
Had the same problem. Changed to PHP 7.0. reinstalled SPPB and it works now.
What version did you change from? My environment is on 7.1.1 and I am still having this issue

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
For temporary time switch to PHP 7.0 set all you need

Igor

More than a month ago #Permalink
Had the same problem. Changed to PHP 7.0. reinstalled SPPB and it works now.
What version did you change from? My environment is on 7.1.1 and I am still having this issue


Mine was 5.6

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
PHP 5.6 is almost not supported.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
thanks a lot, added into manual > FAQ

sitte

More than a month ago #Permalink
Hello. I have SPB Pro 3.2.8, J 3.8.11, PHP 7.0 but integration list is empty. Is there a way to enable Joomla articles integration cia PHPMyAdmin or by changing some setings in files?

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
As I know not really.
You have to try settings from SPPB 3 Manual > FAQ > Blank Integration page
----
Alternative way, install on other hosting set there, make backup and recover on your hosting.

Trevor Dee

More than a month ago #Permalink
Solved it...at least for me. (PSPB 3.2.6 missing integrations)

I had already changed my php version to 7.2 (7.1, 7.0, 5.6) and also tried setting allow_url_fopen = On (to name a few things). None of them worked.

Then I went to my WHM panel>Multi PHP Manager and turned on PHP-FPM / php 7.2 and it works. Just dumb luck. This might help someone.


Thanks, I just did the same on my WHM and it instantly fixed the problem for me. Thanks.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 102
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 53
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 38
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 22
Ofi Khan

Ofi Khan

Total Accepted Answers: 21

119

Templates

306608

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us