Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Issue with Search module in SP Movie Database

Featured Lock Resolved Issue
Hi,

We are testing the SP Movie Database component (Couldn't find it in the list of categories by the way when I asked the question).

We published the search module and when we do a search it works for the first request but if we change the criteria, the results are still the same as the first request we sent.

We tried to delete the cache and when we do that, it works for the first search but it displays the same result after that until we delete the cache.

We tried to put 0 in the cache time advanced parameter of the search module but it doesn't change anything.

Any pointer on what we are doing wrong?

10 Answers

Toufiq - Staff

3 weeks ago #Permalink
Hi there,

Good morning. How are you? Please share your site URL to the check.

-Thanks
The feature is not open to the public yet as we are still testing but you can login using username betatester1 and password joomshaper. Then go to https://www.baypayforum.com/video-library

Some topics available lending, B2B, design.

Toufiq - Staff

3 weeks ago #Permalink
Hi,

Please install first quickstart pack. Then let me know.

-Thanks
Hi Toufiq,

Thanks for your reply but it is an existing site so we already have Joomla installed (3.8.3 last version).

Do you have another way?

Toufiq - Staff

One week ago #Permalink
Hi Toufiq,

Thanks for your reply but it is an existing site so we already have Joomla installed (3.8.3 last version).

Do you have another way?


Hi,

Please send me the Joomla Administrator access and FTP access via pm.

-Thanks
Sorry but it is a production site so we can provide this information. Internal policy.

Any test we can do on our side to provide more insight on the source of the problem?

We did some additional tests and when we delete in the cache, the com_spmoviedb. The search is done correctly and gives the right result. If we don't delete com_spmoviedb in the cache, we get the results of the previous request.

The problem has be tested repeatedly and is replicable so this is a com_spmoviedb cache issue.

This should help narrow down the solution.

Toufiq - Staff

2 days ago #Permalink
Hi,

I have forward it to our developer team.

Rifat Wahid Alif

-Thanks

Toufiq - Staff

1 day ago #Permalink
Hi, Please give me your FTP and Joomla administrator access via pm. Thanks
Hi Toufiq,

Sorry but it is a production site so we can provide this information. Internal policy.

The problem is very replicable. We can reproduce it everytime.
We can maybe stop using the cache in spmovie if there is a parameter somewhere. Just an idea.


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 144
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 39
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 16
Rifat Wahid Alif

Rifat Wahid Alif

Total Accepted Answers: 10
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 5

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam