We’re with you. JoomShaper is offering a 20% Discount on all plans due to the impact of COVID-19.

Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Joomla Article Integration not showing

Featured Lock Resolved Issue
Hi, on a sandbox version of a customers page the Joomla Article Integration shows a blank field in SP Pagebuilder Component and the following warning:
"Warning: file_get_contents(http://sppagebuilder.com/api/integrations/integrations.json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/.sites/35/site6861997/web/deiser/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/integrations.php on line 22 Warning: file_get_contents(http://sppagebuilder.com/api/integrations/integrations.json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/.sites/35/site6861997/web/deiser/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/integrations.php on line 30 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/.sites/35/site6861997/web/deiser/administrator/components/com_sppagebuilder/helpers/integrations.php on line 33"

The same site after transferred to the customers server works fine.

Both are Pro 2.5.3, PHP 7, and "allow_url_fopen = on"

Any idea what makes the difference? Same site, same versions, different provider ... smells like it is about the server settings of my hosting provider. I´m facing this issue on a whole list of sites installed at my provider.
Thanks
integrations_notworking.jpg integrations_working.jpg

Attachments (2)

  • integrations_notworking.jpg
    integrations_notworking.jpg 100.9 KB
  • integrations_working.jpg
    integrations_working.jpg 52.9 KB

11 Answers

burn.hard

More than a month ago #Permalink
Hi,
it's looks like server settings problem.
Please ask hosting support. We cannot jump over that limitations, sorry.

Some tips: https://www.joomshaper.com/documentation/sp-page-builder/sp-page-builder-2-x#technical-requirements-php-settings


Hi Paul, thanks I´ll forward your answer to the technician. Server settings was our first idea but meanwhile we are making progress and believe it must be something else.
On some sites the button on the article pages is available but the component integrations page is still blank. On others none of these works and on some pages when copying the integrations.json file to the server everything works fine. If it works fine on one site on our server it does not look like the issues of the other sites are caused by server settings.

Apart from that our hosting support is according to earlier experiences quite useless if we cannot specify the problem more detailed.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
it's looks like server settings problem.
Please ask hosting support. We cannot jump over that limitations, sorry.

Some tips: https://www.joomshaper.com/documentation/sp-page-builder/sp-page-builder-2-x#technical-requirements-php-settings

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
So I guess, everything works now.

burn.hard

More than a month ago #Permalink
So I guess, everything works now.
Not everything, but so far we repaired what is necessary to go ahead.

divstudio

More than a month ago #Permalink
Hello, I'm having the same problem, but in version 3.8.10 of joomla and Page Builder 3.2.4.
How was this problem resolved?
Thank you!

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
by changing server settings.

divstudio

More than a month ago #Permalink
I am a full day with the support of the hosting and all the parameters required are ok.
I do not know what to do..:(

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
What you see instead Integration setting page ?
Share screenshot.

divstudio

More than a month ago #Permalink
The same error as Bernhard. I also noticed that I have problems with the translation installation

Attachments (2)

  • error-01.jpg
    error-01.jpg 120.3 KB
  • error-02.jpg
    error-02.jpg 100.6 KB

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
may be fopen isn’t enabled
or you have too high security settings ( mod_security)

please contact with hosting support, from our side we cannot change your PHP/Server settings


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

126

Templates

334145

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us