Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Just installed Page Builder, and not one Add-on is showing up when published

Featured Lock Resolved Issue
Hello, I have just installed Page Builder Pro on my Joomla site (which uses a Helix template). The site has been running for a while now and I simply want to use Page Builder Pro on a couple of the pages (new pages). I have created a new Page Builder page, added rows, and selected Page Builder Add-ons, however this content does not show up on the page when I publish it. From Joomla interface, I have created a new Menu Item and linked it to the new Page Builder page, however the page remains blank when published. If I add a new row to Page Builder page and use the Add-on "Joomla Module" and then select "Joomla Module Position" and then go through the steps to have an existing module show up in the Page Builder row, then I am successful and the content displays. However, what am I doing wrong as to get any of the other Page Builder Add-ons and their content to display? I hope my issue is clear. Thank you in advance.

5 Answers

Please login to view replies.

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 138
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 117
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 54
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 3
JD

Josh Douglas

Total Accepted Answers: 3

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us