Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Logo Positioning IssuePlease

Featured Lock Resolved Task
Hi there,

I have an issue with the way the logo position is displaying on my site.
I have moved the Logo position to sit with the Menu position in the layout builder and while it is working, the logo is not displaying correctly...
Please see my attached screenshot.
I would like to get this logo to sit down in line with the menu items.

Any solutions would be appreciated!
Thanks,
Sarah

Attachments (1)

  • Logo.png
    Logo.png 295.6 KB

8 Answers

Sarah Morris

More than a month ago #Permalink
I have solved this issue on my own - just created my logo with some extra white space at the top.
Thanks,
Sarah

Alex Smirnov

More than a month ago #Permalink
Hi Sarah,

Could I have your web-site front end URL address?

Regards,

Alex

Sarah Morris

More than a month ago #Permalink
Hi Alex,
I had a few issues with my site and had to reinstall the templates - it doesn't look like my screenshot, but there still seems to be an issue.
Here is my site link.
Thanks,
Sarah

Alex Smirnov

More than a month ago #Permalink
Hi Sarah,

Your best bet to replicate our Corporex demo feel and look would be to install Corporex Quick Start pack and then gradually, step by step, with thorough testing, replace the demo content assets to your own. This will save you a lot of time and effort. Did you consider this approach?

Regards,

Alex

Sarah Morris

More than a month ago #Permalink
Hi Alex,
This was my initial approach and all seemed fine, however there were a few issues as I have mentioned before and I decided to reinstall the template.
Normally I would just wipe the site and start fresh, but I have done so much work with my modules and the setup of other components that I simply cannot start again - not with the deadlines I have at the moment.

Are you able to help me get that logo sitting in it's correct position?
(Please compare screenshots 1 and 2 attached for the issue...)
Thanks!
Sarah

Attachments (2)

  • SnapCrab_NoName_2015-4-24_15-11-30_No-00.jpg
    SnapCrab_NoName_2015-4-24_15-11-30_No-00.jpg 56 KB
  • SnapCrab_NoName_2015-4-24_15-11-16_No-00.jpg
    SnapCrab_NoName_2015-4-24_15-11-16_No-00.jpg 80.6 KB

Sarah Morris

More than a month ago #Permalink
Sarah Allen wrote:

Hi Alex,
This was my initial approach and all seemed fine, however there were a few issues as I have mentioned before and I decided to reinstall the template.
Normally I would just wipe the site and start fresh, but I have done so much work with my modules and the setup of other components that I simply cannot start again - not with the deadlines I have at the moment.

Are you able to help me get that logo sitting in it's correct position?
(Please compare screenshots 1 and 2 attached for the issue...)
Thanks!
Sarah


Hi Alex,
Are you able to help me out with the above?
Thanks,
Sarah

Alex Smirnov

More than a month ago #Permalink
Hi Sarah,

Nice to see you worked it out. All the best.

Regards,

Alex


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 119
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 117
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 54
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 5
Peter Atkin

Peter Atkin

Total Accepted Answers: 2

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us