Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Modal popup does not work after upgrade to SP Page Builder 3.6.1

Featured Lock Resolved Bug
I updated yesterday my site to SP Page Builder 3.6.1. Today I recognized that the modal popup does not work anymore. I did some tests and all versions of modal popup (image, text or video) does not work. Nothing happens if you click on the image or button.
I downgraded to 3.5.0 and modal popup works as expected.

I did this up- and downgrade process twice to make sure that nothing was corrupted during the upgrade process. The result was the same every time:
3.5.0 - modal popup works
3.6.1 - model popup desd (no avtion)

Can you please chack this.

Kind regards

7 Answers

Paul Frankowski - Staff

3 weeks ago #Permalink
Yes, probably it was fixed in the meantime.
--
Hopefully for you, it's working again with SPPB Pro 3.6.2.

Paul Frankowski - Staff

4 weeks ago #Permalink
Hi,
sorry, but I cannot reproduce that bug.
I tested on 3 different websites (SPPB 3.6.x + Page).
I checked Text, Image and Video popup.

Paul Frankowski - Staff

4 weeks ago #Permalink
Maybe it was related to JS, CSS compression on your website?

O.Pape

4 weeks ago #Permalink
Hi Paul,

Maybe it was related to JS, CSS compression on your website?


no - CSS and JS compression is disabled all the time. I'm using Shaper_helix3 template.

Paul Frankowski - Staff

4 weeks ago #Permalink
Do you have 2nd website with helix3 where you can check with SPPB 3.6.1
maybe install a fresh one on subdomain.
--
Nobody from our users has a similar issue, probably only you. That's why I am surprised.

pop-up.png
Screenshot from raw Helix3, on Floox was also OK.

Attachments (1)

  • pop-up.png
    pop-up.png 30.7 KB

O.Pape

3 weeks ago #Permalink
Hi,

after new release email for version 3.6.2 I updated today the SP Page Builder from 3.5.0 to 3.6.2 and the Modal Popup addons remains working. That's the good new.
For testing purposes I downgraded again to 3.6.1 and the Modal Popups does not work, as written in the beginning of this post.
After upgrading to 3.6.2 the Modal Popups works as expected.
That's OK for me.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 121
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 110
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 82
Kamruzzaman Alam

Kamruzzaman Alam

Total Accepted Answers: 5
FUTURECLIENT

FUTURECLIENT

Total Accepted Answers: 2

115

Templates

296316

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us