Support Forums

Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Module Installation Problem

Featured Lock Resolved
I am having a problem with certain modules appearing after installing the quickstart files for the Fiction template. I thought after I did that, I would have a replica of the demo site. However, I'm not seeing the menus or the joomlaslide module.

I can't even find the joomlaslide module in my Module Manager. However, when I try to install the module, it tells me that a slot is already being used for that module.

That tells me the module is installed, at least partially, but I can't find it.

Here's a link to my site: http://www.goozernation.com/video-games/

You can see that I did manage to update the logo!

----

Never mind. I fixed my own problem. I simply went into the ftp, deleted the modules that weren't appearing in the module manager, and then reinstalled them. They are all appearing and working great now.

Must have been a bad install or something.

4 Answers

Please login to view replies.

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 178
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 161
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 67
S

Shana

Total Accepted Answers: 3
Rifat Wahid Alif

Rifat Wahid Alif

Total Accepted Answers: 2

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us