Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

OneClip 2.1 template does not work with Unite Revolution Slider 5

Featured Lock Resolved Issue
I am trying the new Unite Rev slider version 5. It does not show slides on something that used to work.

It does work with Helix3 template. You can see the non working version at http://www.realtimepro.com.

9 Answers

Shibbir

More than a month ago #Permalink
Thank you. What change did you make? I need to know when I install on my main server.


Hi there,

I have disabled this line from main.js file.


$('.sp-megamenu-wrapper ul, .nav.menu').find('li:not(".no-scroll")').each(function (i, el) {
var $that = $(this),
$anchor = $that.children('a'),
url = $anchor.attr('href'),
splitUrl = url.split('#');

if ($that.hasClass('home')) {
if (homeSectionId) {
$anchor.attr('href', oneClipUrl + '#' + homeSectionId);
} else {
$anchor.attr('href', oneClipUrl);
}
} else {
if (typeof splitUrl !== undefined) {
$anchor.attr('href', oneClipUrl + '#' + splitUrl[1]);
}
}
});


Thanks.

Shibbir

More than a month ago #Permalink
Well,

It seems you are using HELIX3 template now and the slider is not working with this template, right?

Also, there is a JS error in the browser console log.

So, Can you send me your site admin access via pm?

Note: Don't forget to send me this forum post url.

Thanks.

Nenad Vukicevic

More than a month ago #Permalink
I installed the site with Helix3 quick start image, and later switched to OneClip. Slider works when I select Helix3 template, does not with OneClip. Now, I am hesitant to install the slider on my working site.

I'll send you login info shortly.

Shibbir

More than a month ago #Permalink
I installed the site with Helix3 quick start image, and later switched to OneClip. Slider works when I select Helix3 template, does not with OneClip. Now, I am hesitant to install the slider on my working site.

I'll send you login info shortly.


Hi there,

The login URL you have sent me is showing me popup login form. Please send this login info details via pm.

Thanks.

Nenad Vukicevic

More than a month ago #Permalink
Sorry, I also had http auth enabled. I removed it, so please try again.

Shibbir

More than a month ago #Permalink
Sorry, I also had http auth enabled. I removed it, so please try again.


Hi there,

Check the site and let me know.

Thanks.

Shibbir

More than a month ago #Permalink
Sorry, I also had http auth enabled. I removed it, so please try again.


Hi there,

Please check the site and let me know.

Thanks.

Nenad Vukicevic

More than a month ago #Permalink
Thank you. What change did you make? I need to know when I install on my main server.


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 122
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 115
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 62
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 4
Mohammed Ahmed

Mohammed Ahmed

Total Accepted Answers: 2

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us