SP Page Builder 3.3 is here! Check all new features

Support Forums

Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Pie Progress percentage numbers not showing after pubblication

Featured Lock Resolved Bug
I've some issues with Pie Progress addon. I'm using the Sp Page Builder Pro but Pie progress after publishing are not showing percetage numbers at the center of the circle.
Also Pie Progress doesn't show in mobile version!

Thank's for helping
Federica

This is the site
http://www.maristanis.org/

12 Answers

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
please change forum category.
This is Page Builder 2 or 3 ?

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Question:
Is "pie_progress" addon overridden inside the template folder?
Here:
templates/It_tea/sppagebuilder/addons/pie_progress

if yes, please delete this folder

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Then please choose Percent icon + save changes.

Attachments (2)

  • percent.jpg
    percent.jpg 50.9 KB
  • percent_2.jpg
    percent_2.jpg 24.9 KB

Federica Satta

More than a month ago #Permalink
Question:
Is "pie_progress" addon overridden inside the template folder?
Here:
templates/It_tea/sppagebuilder/addons/pie_progress

if yes, please delete this folder


No there's no override in the template folder


Schermata 2017-12-14 alle 11.28.11.png

Attachments (1)

  • Schermata 2017-12-14 alle 11.28.11.png
    Schermata 2017-12-14 alle 11.28.11.png 49.2 KB

Federica Satta

More than a month ago #Permalink
Then please choose Percent icon + save changes.


Paolo, I don't think this would be a solution, I would like the number of percentage to be shown in the circle
A static icon is not what the addon promises :)

This is what shows the Page Builder front end editor when I'm editing that part. It shows also an animation of the number and circle bar. Why this doesn't work on the published web site?

Schermata 2017-12-14 alle 11.33.35.png

Attachments (1)

  • Schermata 2017-12-14 alle 11.33.35.png
    Schermata 2017-12-14 alle 11.33.35.png 42.6 KB

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Oh, in that case I have to check what happened.

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
60 sec ago I tested with SPPB Pro 3.0.4 and Helix3 v2.4 and look (left and right column) - all seems to be OKAY.
---
Please for test purpose:
1) install Helix3 template
2) set it as default
3) Create a new Page
4) Add there Pie Progress addon
5) Save changes
6) Preview Page to check front-end with addon

Attachments (1)

  • 0_o.jpg
    0_o.jpg 61.2 KB

Federica Satta

More than a month ago #Permalink
60 sec ago I tested with SPPB Pro 3.0.4 and Helix3 v2.4 and look (left and right column) - all seems to be OKAY.
---
Please for test purpose:
1) install Helix3 template
2) set it as default
3) Create a new Page
4) Add there Pie Progress addon
5) Save changes
6) Preview Page to check front-end with addon


Paul thank's for you reply.
But unfortunately it doesn't work with my site!..
You can have a look here
May be a problem with other addons or java?
I created a user (super admin) for you. You want to check this out?
===
==

Thank's for your help
Federica

Attachments (1)

  • Schermata 2017-12-14 alle 12.17.06.png
    Schermata 2017-12-14 alle 12.17.06.png 98.7 KB

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Gratze
In general it works: http://www.maristanis.org/index.php/component/sppagebuilder/13-pie-progress

Now I am checking what may be a problem on homepage only

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Weird case. But I have found temporary solution:
Please move up Row with "Pie Progress" addons above "Flip Box" Rows.
They % work again.
---
To be honest on my demo it works every time even if "FlipBox" addon is before "Pie progress"addon.

Attachments (1)

  • 1-2-3.jpg
    1-2-3.jpg 50.9 KB

Federica Satta

More than a month ago #Permalink
Weird case. But I have found temporary solution:
Please move up Row with "Pie Progress" addons above "Flip Box" Rows.
They % work again.
---
To be honest on my demo it works every time even if "FlipBox" addon is before "Pie progress"addon.

Well that probably means conflict with those two addons...or misconfiguration of any kind? arg the problem is that contents should be in that order :(:O
Hope the temporary solution will be soon convert as a final! :D
So far...thank's for your help!

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Well that probably means conflict with those two addons...or misconfiguration of any kind?


To be honest I have no idea.
On my demo with those two addons, no problem, order doesn't matter.


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 176
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 95
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 78
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 4
SS

SuperSys IT Services

Total Accepted Answers: 2

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us