Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Problem: Slideshow pro sp2 and Shaper Tab Module

Featured Lock Resolved
Hi there,
Merry Xmas to every one.
I use shaper news ii template and i have two problems with modules i refered in the title.
The first one don't show articles separate but all together.
In the second one has the problem with tabs. The tabs don't appear in a sequence but the one beneath the another,
without tab title.
If i do clear cache from joomla in the back end then it works only until the next refresh in the front end, for both of them.
Its probably my we server to create all this problems because is LiteSpeed server and not Apache?

Please i need your help.

Thanks in advance.

21 Answers

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
Its may because of your php version. Please make sure that your php version is 5.2.x

dimkal

More than a month ago #Permalink
Thanks for reply.
My web server LiteSpeed use php version 5.2.14.
Whats wrong with it?

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
I need to see it. Please drop the url

dimkal

More than a month ago #Permalink
I' m sorry but i take
warning! - Failed to move file.
why????????

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
There are some permission problem for uploading image. Please upload image anywhere else and refer the link

dimkal

More than a month ago #Permalink
I hope, you can understand the picture because is altered.
If you don't understand it please tell me to reload it.
http://img831.imageshack.us/i/slideshowtabs.jpg/

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
hmm, I think you are using movie layout. Well, the extension is not release yet and it has some bugs. You can fixed my editing movie.php file from tmpl forder.

Change
display:4
to
display:<?php echo $maxitem ?>

dimkal

More than a month ago #Permalink
I checked that you said to do but there is already this option. What can i do?
Did you look a problem with the shaper tab?

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
I need to see the site live. Without seeing it not possible to provide solution.

dimkal

More than a month ago #Permalink
Ok. The site is not ready yet. I will activate the site only for 10' to see it and i will close it again.
gnomiartas.gr

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
Site is in offline. Open support ticket by providing access http://www.joomshaper.com/tickets.html

dimkal

More than a month ago #Permalink
Can you explain me bacause i don't understand you?

dimkal

More than a month ago #Permalink
The modules work right on local network with apache and php 5.3. When I upload site on my web server, which uses LiteSpeed and PHP 5.2.14. create these problems.

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
Will you please make your site online that we can see whats the problem?

dimkal

More than a month ago #Permalink
I will activate the site for 30' to see it and i will close it again.
http://www.gnomiartas.gr

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
Problem seems in k2 image. upload the article image again that are related to the slide.

dimkal

More than a month ago #Permalink
What you mean exactly? Because some pictures have been uploaded today.
Did you notice the Shaper tab module, too?

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
Really its difficult to help you. If you dont want to show people your site then open a ticket and give us joomla admin access. Then we can help you.

dimkal

More than a month ago #Permalink
The site is not mine and i have to discuss it with my superior. If you find something else that will help me just let me no and i will communicate with you again.

dimkal

More than a month ago #Permalink
Hello again.
While i was looking up solusion i figure out that Shaper Tab cause is the problem to the Slideshow pro sp2, so i disable it and the slideshow works right.
Do you have any idea how to solve the problem which created from tabs?

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
I dont have any idea because its working perfectly in our demo server. If your customer allows us to help then open support ticket with your site admin access. Thanks


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 127
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 83
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 71
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 6
Sohan

Sohan

Total Accepted Answers: 5

114

Templates

293296

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us