Support Forums

Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Problem with editing Helix Ultimate tempate

Featured Lock Resolved Bug
Hello!
After a few days of normal work, there was a problem with editing Helix Ultimate tempate.
When I go to adjusting the template, the right Helix menu disappears from the front screen. Page redirect me from:
//mydomain/administrator/index.php?option=com_ajax&helix=ultimate&id=9 to
//mydomain/index.php?template=shaper_helixultimate

The same issue happens on two diferrent sites.

Can you help me solve this problem?

Zac

Attachments (1)

  • HelixUltimate.jpg
    HelixUltimate.jpg 77.8 KB

3 Answers

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your query. Sorry i couldn't get what you meant by right menu? Did you published a menu-module on the right position? Please share a screencast explaining your issue. That would help to get your issue easily and provide you a faster solution.
I also didn't find any menu in your layout. Did you disabled it? http://prntscr.com/nciv4q

-Best Regards

TkoZnaZna

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your query. Sorry i couldn't get what you meant by right menu? Did you published a menu-module on the right position? Please share a screencast explaining your issue. That would help to get your issue easily and provide you a faster solution.
I also didn't find any menu in your layout. Did you disabled it? http://prntscr.com/nciv4q

-Best Regards


Hello.
Tnx for answer.
I thought after I click on the Helix template options the configuration menu on the left disappears after a few seconds.

The application redirects me from mydomain/administrator/index.php?option=com_ajax&helix=ultimate&id=9 to mydomain/index.php?template=shaper_helixultimate.

Please see the attached attachment in the previous post.

Best Regards

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Would you please share a screencast of your issue?
You can follow the following steps:
1) Please install helix-ultimate in your localhost
2) Then clear your joomla and browser caches.
3) Then please check the issue there.

I think some of your plugins may causing the issue.

Please let me know your test result.

-Thanks


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 146
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 87
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 25
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 4
Al Mamun

Al Mamun

Total Accepted Answers: 3

113

Templates

289442

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us