Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

problem with Radon

Featured Lock Resolved Issue
Hello
I have a big problem with the RADON template. I tried to install the QuickStart but I did not have access to the administration of my site !! ?? !! So I installed only the template. So I have to install everything and nothing appears, neither menu, nor footer, nothing at all ... I do not understand how to do !!!
Could you help me, knowing that I can not install the QuickStart that makes me a bug on the admin.
Thank you in advance for your answers

8 Answers

Shibbir

More than a month ago #Permalink
Hi there,

To install the QuickStart you must have the administrator panel access. Otherwise you can't see full template as it's showing in our demo version.

Thanks.

nath

More than a month ago #Permalink
Yes I know that. I have already installed a Quickstart from your site and I have not had a problem. But I tried again twice and at the end when I clicked "access to administration", my password does not match the username. Yet this is the one I indicated during the installation. It must be a bug but I can not solve it.

Shibbir

More than a month ago #Permalink
Hi

1. How you installed Quickstart package ? Did you have access the administrator login page ?
2. If you have give me the site url and login details via pm. I will check it for you.

Thanks.

nath

More than a month ago #Permalink
thank you for your reply
I deleted the quickStart and installed joomla then the template afterwards. I will remove everything and attempt a reinstallation of the quickStart and if it does not work, I will give you access for you to check.
I come back to you as soon as it is done
thanks again !!

nath

More than a month ago #Permalink
I was wondering if...
Does this template work with Joomla_3.6.5?

Shibbir

More than a month ago #Permalink
thank you for your reply
I deleted the quickStart and installed joomla then the template afterwards. I will remove everything and attempt a reinstallation of the quickStart and if it does not work, I will give you access for you to check.
I come back to you as soon as it is done
thanks again !!


Thanks and note that In QuickStart package you already have Joomla.

nath

More than a month ago #Permalink
I reinstalled the Quickstart and finally it works! I do not know what happened before but fortunately everything is working now !!
Thanks for your help, you are really top
this topic is classified as solved
see you later !!

Shibbir

More than a month ago #Permalink
I reinstalled the Quickstart and finally it works! I do not know what happened before but fortunately everything is working now !!
Thanks for your help, you are really top
this topic is classified as solved
see you later !!


You are most welcome and fell free to ask any questions at any time :)


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 134
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 43
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 16
Rifat Wahid Alif

Rifat Wahid Alif

Total Accepted Answers: 11
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 6

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Cron Job Starts