Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Problem with Slideshow Pro SP2 Module

Featured Lock Resolved
Hi,
i have proplem with the Slideshow Pro SP2 Module, i still have the Demo seting and is not sow any pic (see attach)

what can i do ???

Attachments (1)

  • 012.JPG
    012.JPG

10 Answers

Mixlife Lda

More than a month ago #Permalink
Hi, I have the same problem... the support not solve this issue.

Ehsan Riyadh

More than a month ago #Permalink
Please give your site link.

Ehsan Riyadh

More than a month ago #Permalink
@ mixlife Please give your site link. This is javascript conflict.

simone

More than a month ago #Permalink
Hi, I have the same problem, what can I do?
Thank you

Mai Anh Bao

More than a month ago #Permalink
Hi All !
My current used ck slideshow running is also very good. You can trial
download link: http://www.mediafire.com/?wl5p7m0dcbqe677
.

Ehsan Riyadh

More than a month ago #Permalink
Please, update Slide Show Pro Sp2 from our extension directory

Izumi Uchiyama

More than a month ago #Permalink
Hi, my website has same problem,,,
It slidshow was working before but after I uploaded files again, it doesn't show up any more..

I did reinstall mod_sp_quick_booking_j25, then I got an error message...

Fatal error: Class 'JModelLegacy' not found in /home/roundcar/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/helper.php on line 18

How can I fix this??

Thank you!!!

Ehsan Riyadh

More than a month ago #Permalink
If you disable sp_quick_booking then what happen with slide show?

Izumi Uchiyama

More than a month ago #Permalink
Thank you for your reply, ShaperRiyadh.

I'm sorry for my miss type.. it was
mod_slideshow_pro_sp2_j25
not booking one.

I unpublished slidshow Pro SP2, then my homepage showed up without background(image).
So, do you have an idea how to fix it??

Izumi Uchiyama

More than a month ago #Permalink
Thank you for your reply, ShaperRiyadh.

I'm sorry for my miss type.. it was
mod_slideshow_pro_sp2_j25
not booking one.

Error is
Fatal error: Class 'JModelLegacy' not found in /home/roundcar/public_html/modules/mod_slideshow_pro_sp2/helper.php on line 18


I unpublished slidshow Pro SP2, then my homepage showed up without background(image).

Should I change some line in 'helper.php' ??

Please help me!!!


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 122
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 112
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 58
Ofi Khan

Ofi Khan

Total Accepted Answers: 57
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 35

121

Templates

314416

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us