Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Problem with SP Simple Portfolio

Featured Lock Resolved Issue
Hi,
I upgraded joomla to the version 3.7.0 and I upgraded Page Builder Pro and SP Simple Portfolio to the version 1.4 but com_spsimpleportfolio_v.1.4 isn’t working anymore. It send this error text message:
“””“ Unknown column 'a.published' in 'where clause'
Unknown column 'a.published' in 'where clause' “””
Could you help me? Thanks in advice.

web site: http://www.imieiorizzonti.it
Template: Revibe v.1.6
PHP 7.1.0
Web Server Apache
Joomla 3.7.0 Stable
Page Builder Pro v.2.4.4
SP Simple Portfolio v.1.4

Attachments (1)

  • img.01.jpg
    img.01.jpg 33.2 KB

19 Answers

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Thanks for your reply. Please following the instruction.

1. At first, keep a backup of your site
2. Then delete your sp simple portfolio database table
3. Uninstall the sp simple portfolio extension from joomla administrator panel
4. Make re-install after uninstall sp simple portfolio extension

-Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Send me site administrator login info via pm.

-Thanks

Claudio

More than a month ago #Permalink
Hi,

Send me site administrator login info via pm.

-Thanks


Hi,
I sent you site administrator login info via pm.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

I have replied you via pm.

-Thanks

Claudio

More than a month ago #Permalink
Hi,

I have replied you via pm.

-Thanks


Hi,
unluckily I didn't recive any message.
Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

I have replied you via pm.

-Thanks


Hi,
unluckily I didn't recive any message.
Thanks


Hi, Please send me cpanel login info via pm. Thanks

vijayanand

More than a month ago #Permalink
facing same issue in my site.

goosebum

More than a month ago #Permalink
Hello. I have had the same issues and after following the same 4 steps as listed above, I now receive the following message: You Have An Error In Your SQL Syntax; Check The Manual That Corresponds To Your MariaDB Server Version For The Right Syntax To Use Near ') ORDER BY Id ASC' At Line 3

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hello. I have had the same issues and after following the same 4 steps as listed above, I now receive the following message: You Have An Error In Your SQL Syntax; Check The Manual That Corresponds To Your MariaDB Server Version For The Right Syntax To Use Near ') ORDER BY Id ASC' At Line 3


Hi, Please update the latest version of SP Portfolio. Thanks

goosebum

More than a month ago #Permalink
Hi. Thanks for the reply. I have updated SP Portfolio, SP Simple Portfolio Component and SP Simple Portfolio Module by removing database tables, then uninstalling them from Joomla Admin panel and then reinstalling to the latest version of each - all version 1.4. Unfortunately, I am still receiving the same error message when I try to load the website. "You Have An Error In Your SQL Syntax; Check The Manual That Corresponds To Your MariaDB Server Version For The Right Syntax To Use Near ') ORDER BY Id ASC' At Line 3". If you can please let me know any other suggestions to try, that would be great. Thanks.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi. Thanks for the reply. I have updated SP Portfolio, SP Simple Portfolio Component and SP Simple Portfolio Module by removing database tables, then uninstalling them from Joomla Admin panel and then reinstalling to the latest version of each - all version 1.4. Unfortunately, I am still receiving the same error message when I try to load the website. "You Have An Error In Your SQL Syntax; Check The Manual That Corresponds To Your MariaDB Server Version For The Right Syntax To Use Near ') ORDER BY Id ASC' At Line 3". If you can please let me know any other suggestions to try, that would be great. Thanks.


Hi, Thanks for your reply. Send me the Joomla administrator login info & server login info via pm. Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi. Thanks for the reply. I have updated SP Portfolio, SP Simple Portfolio Component and SP Simple Portfolio Module by removing database tables, then uninstalling them from Joomla Admin panel and then reinstalling to the latest version of each - all version 1.4. Unfortunately, I am still receiving the same error message when I try to load the website. "You Have An Error In Your SQL Syntax; Check The Manual That Corresponds To Your MariaDB Server Version For The Right Syntax To Use Near ') ORDER BY Id ASC' At Line 3". If you can please let me know any other suggestions to try, that would be great. Thanks.


Hi, your problem is solved. Thanks

Claudio

More than a month ago #Permalink
Thanks for your support, I resolved the problem.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Thanks for your support, I resolved the problem.


Hi, Thanks for your reply & you are most welcome. Thanks

JulioFerrari

More than a month ago #Permalink
Hi there ...
Same problem.... could you please tell how to solve this ?

Already uninstalled and reinstalled everything.
Just solved the "Unknown column 'a.published'", but now I get this SQL syntax issue.

Thanks.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there ...
Same problem.... could you please tell how to solve this ?

Already uninstalled and reinstalled everything.
Just solved the "Unknown column 'a.published'", but now I get this SQL syntax issue.

Thanks.


Thanks for your reply. Please following the instruction.

1. At first, keep a backup of your site
2. Then delete your SP simple portfolio database table
3. Uninstall the SP simple portfolio extension from Joomla administrator panel
4. Make re-install after uninstall sp simple portfolio extension

-Thanks

JulioFerrari

More than a month ago #Permalink
Hi there ...
Same problem.... could you please tell how to solve this ?

Already uninstalled and reinstalled everything.
Just solved the "Unknown column 'a.published'", but now I get this SQL syntax issue.

Thanks.


Thanks for your reply. Please following the instruction.

1. At first, keep a backup of your site
2. Then delete your SP simple portfolio database table
3. Uninstall the SP simple portfolio extension from Joomla administrator panel
4. Make re-install after uninstall sp simple portfolio extension

-Thanks


Already done that. Uninstalled, deleted the 2 tables, cleared caches, reinstalled, same problem. If I comment the "where" line in items.php, where it filters the tags (function getitemtags)... it works (but showing all tags). Even if I hard-code some tag id's in an array for the filter it works (I did eg. implode (', ', array("1", "2","17";)).... the problem seems to be with $ids content, and maybe the previous implode... but i'm not a php programmer... I could not echo it's content.
Site running php 7 0.

What could it be?
Thanks

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Please send me the cpanel login info and Joomla administrator info via pm. Before send me access, please keep a backup.

-Thanks


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 111
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 86
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 70
Ofi Khan

Ofi Khan

Total Accepted Answers: 48
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 36

121

Templates

315218

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us