We’re with you. JoomShaper is offering a 20% Discount on all plans due to the impact of COVID-19.

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

PROBLEM WITH THUMB SLIDER

Featured Lock Resolved Issue
Have been trying to simply include a Thumb Slider into my homepage (with both backend and frontend editors) and this is what i get:

-------------------

Notice: Undefined property: stdClass::$image in
C:\wamp\www\templates\shaper_revibe\sppagebuilder\addons\thumb_slider\site.php on line 45


Notice: Undefined property: stdClass::$image in C:\wamp\www\templates\shaper_revibe\sppagebuilder\addons\thumb_slider\site.php on line 115

-------------------------

When i attempt to add a Thumb Slider to my homepage with the frontend editor and drop that addon into my row, the addon is there, i can edit it, add the background images in the left menu, but they won't show on the live preview.

Attachments (3)

  • ScreenShot1705.jpg
    ScreenShot1705.jpg 474.3 KB
  • ScreenShot1700.jpg
    ScreenShot1700.jpg 109.1 KB
  • ScreenShot1704.jpg
    ScreenShot1704.jpg 307.7 KB

10 Answers

Rifat Wahid Alif

More than a month ago #Permalink
Hi,
Please open the following file: templates/shaper_revibe/sppagebuilder/addons/thumb_slider/site.php on 45 no line you will get:


$bg_image = ($slideItem->image) ? 'style="background-image: url('/ . JURI::base() . $slideItem->image . ');"' : '';

replace it with:

$bg_image = (isset($slideItem->image) && $slideItem->image) ? 'style="background-image: url('/ . JURI::base() . $slideItem->image . ');"' : '';


and 110 to 118 no line should be like this:


$slide_image = (isset($slideItem->image) && $slideItem->image) ? JURI::root() . $slideItem->image : '';
$output .= '<li>';
if ($slide_image) {
$output .= '<img src="' . $slideItem->image . '" alt="' . $slideItem->title . '"/>';
}
$output .= '</li>';


- Thanks

skidoo

More than a month ago #Permalink
Hello Rifat,
Did exactly what you suggested, but sadly now the page won't open at all, i get a 404. see attached
looks like a typo and a problem about a "." (dot) somewhere that shouldn't be there (or the opposite, not sure, i'm a rookie).
Let me know if i did something wrong.
Thanks :)

Attachments (3)

  • ScreenShot1706.jpg
    ScreenShot1706.jpg 48.1 KB
  • ScreenShot1707.jpg
    ScreenShot1707.jpg 277.5 KB
  • ScreenShot1708.jpg
    ScreenShot1708.jpg 292.3 KB

Rifat Wahid Alif

More than a month ago #Permalink
Hi,
Somehow A slash comes in the reply but its. it's adding the forum system. please remove the slash. i have attached an image for your better understand: http://prntscr.com/hkrgun

- Thanks

skidoo

More than a month ago #Permalink
I removed the 'slash', now i can at least load the homepage but the thumb slider addon still doesnt work properly in the frontend editor.

its crazy that something as simple as that doesn't work. i paid good money for your software and it keeps bugging at every corner.

please help me solve this, my client is expecting their website by sunday and i have already spent so much time with various issues thus far. seriously considering dumping joomla altogether now and returning to wordpress.

please see attached SCREENSHOTS showing what's going on (or rather what is NOT going on). Basicallyi drop a thumb slider onto my new row, add a background image, then a second one, and not only there's no live update but after F5'ing the homepage in IE or Chrome, the slider shows no photo at all. Driving me crazy, spent the whole night trying to figure it out.

Attachments (4)

  • ScreenShot1712.jpg
    ScreenShot1712.jpg 84.7 KB
  • ScreenShot1709.jpg
    ScreenShot1709.jpg 161.1 KB
  • ScreenShot1710.jpg
    ScreenShot1710.jpg 145.4 KB
  • ScreenShot1711.jpg
    ScreenShot1711.jpg 119.8 KB

skidoo

More than a month ago #Permalink
So now i have tried to edit the Thumb Slider in the BACKEND editor, and while the photos seem to show on the homepage slider, there's still 2 problems:

1) errors on site.php again, but now in 3 lines.

Notice: Undefined property: stdClass::$title in C:\wamp\www\templates\shaper_revibe\sppagebuilder\addons\thumb_slider\site.php on line 89

Notice: Undefined property: stdClass::$sub_title in C:\wamp\www\templates\shaper_revibe\sppagebuilder\addons\thumb_slider\site.php on line 90

Notice: Undefined property: stdClass::$title in C:\wamp\www\templates\shaper_revibe\sppagebuilder\addons\thumb_slider\site.php on line 113

-------------------

2) the slider doesn't show the photos on the whole width of the screen like it should be.

Attachments (2)

  • ScreenShot1713.jpg
    ScreenShot1713.jpg 285.1 KB
  • ScreenShot1714.jpg
    ScreenShot1714.jpg 371 KB

skidoo

More than a month ago #Permalink
I believe there's a problem of interaction between JoomShaper frontend editor and the backend editor. They show different results and now it's messing up with my website.

skidoo

More than a month ago #Permalink
I restored my site.php file as it was, given your advice didn't fix the issue.
Now please look at the attached screenshot, it shows more details about the bug. my php version is build 7.0.23

Attachments (1)

  • ScreenShot1715.jpg
    ScreenShot1715.jpg 502.6 KB

Rifat Wahid Alif

More than a month ago #Permalink
Hi,
Please pm me your admin access i will fix it. i am giving you the correct code but forum system somehow replacing it with something wrong.

- Thanks

skidoo

More than a month ago #Permalink
i'm having difficulties for some reason importing mysql database onto my web server for some reason. i'm getting the error in the attachment. i know it's not something you're going to assist me with so i have to see on joomla's or wamp's forum for that and it may take a while till i figure it out. in the meantime i need to continue working on the website locally.

So would you be okay to access my computer maybe with TEAMVIEWER? Let me know if i could send you a code through PM.

Attachments (1)

  • ScreenShot1719.jpg
    ScreenShot1719.jpg 131.8 KB

Rifat Wahid Alif

More than a month ago #Permalink
sure, I will be online in our support time. so, you can knock me or contact with me at this time.

- Thanks


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

124

Templates

330693

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us