Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Quickstart administration panel don't appear

Featured Lock Resolved Bug
Hi,
I can't launch the administration panel of Optima quickstart. This is the screenshot.
. Capture d’écran 2017-04-11 à 02.19.05.png

The installation work fine. no problem. the frontend page work fine but not the backend.

How can i solved it.
Please need help.

Attachments (2)

  • Capture d’écran 2017-04-11 à 02.19.05.png
    Capture d’écran 2017-04-11 à 02.19.05.png 398 KB
  • Capture d’écran 2017-04-11 à 02.23.26.png
    Capture d’écran 2017-04-11 à 02.23.26.png 304.8 KB

1 Answers

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
this is issue because of XMAPP settings,not because our (FRONT-END ONLY) template.
Check on Official Joomla Forum :: https://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=928049
----
Check also suggested settings for all QuickStarts :

PHP 5.6 or PHP 7.x
MySQLi 5.5+
PostgreSQL 9+


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 129
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 81
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 66
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 6
Rifat Wahid Alif

Rifat Wahid Alif

Total Accepted Answers: 5

114

Templates

293337

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us