Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

run the site in Local host I was given this problem in Sp property

Featured Lock Resolved Issue
When I run the site in Local host I was given this problem in Sp property


Notice: Undefined variable: lilstDirn in C:\wamp64\www\ragab\administrator\components\com_spproperty\views\properties\tmpl\default.php on line 222 Call Stack #TimeMemoryFunctionLocation 10.0003410008{main}( )...\index.php:0 20.07101497184Joomla\CMS\Application\AdministratorApplication->execute( )...\index.php:51 30.07101497184Joomla\CMS\Application\AdministratorApplication->doExecute( )...\CMSApplication.php:196 40.12032134064Joomla\CMS\Application\AdministratorApplication->dispatch( )...\AdministratorApplication.php:159 50.12732223808Joomla\CMS\Component\ComponentHelper::renderComponent( )...\AdministratorApplication.php:101 60.18692327008Joomla\CMS\Component\ComponentHelper::executeComponent( )...\ComponentHelper.php:377 70.21512344880require_once( 'C:\wamp64\www\ragab\administrator\components\com_spproperty\spproperty.php' )...\ComponentHelper.php:402 80.24852358200SppropertyController->execute( )...\spproperty.php:25 90.24852358200SppropertyController->display( )...\BaseController.php:710 100.34252361368SppropertyController->display( )...\controller.php:52 110.44432456384SppropertyViewProperties->display( )...\BaseController.php:672 122.31682756632SppropertyViewProperties->display( )...\view.html.php:45 132.31682756632SppropertyViewProperties->loadTemplate( )...\HtmlView.php:230 142.63722775200include( 'C:\wamp64\www\ragab\administrator\components\com_spproperty\views\properties\tmpl\default.php' )...\HtmlView.php:697 " />

Attachments (1)

  • 2.png
    2.png 147.7 KB

3 Answers

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
Thanks for your query. I think those issues are caused by the wrong path or wrong installation of wamp. You can install xampp and reinstall the quickstart and check the issue there. It's actually nothing related to LMS.
Also you can turn off the error reporting from the admin configuration http://prntscr.com/o90zee

-Best Regards

alaa shaaban

More than a month ago #Permalink
Thanks i installed xampp its working fine now

Sifat - Staff

More than a month ago #Permalink
You are always welcome :)


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 117
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 82
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 71
Ofi Khan

Ofi Khan

Total Accepted Answers: 43
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 37

121

Templates

315326

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us