Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Search not working

Featured Lock Resolved Issue
When using Joomla search component, I am unable to locate Page Builder content. Eg. if I insert the term "smile jamaica" in the search field on front-end of site, I do not get the Page Builder page that is titles the same name.

Why is this? I am using Page Builder Pro (v2.1) and the SP Page Builder search plugin is enabled.

11 Answers

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,
let me check on my demo.
---
Ok I have to agree with you ... I added this into DO TO LIST.
Please wait for next SP PB update, which should be soon.

Silverbee

More than a month ago #Permalink
Hi, I'm using Page Builder Pro 2.3 and it's still not working. It's really annoying and disappointing that SP PB 2.3 it's still not stable. Please let me know when will the fix be released!

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Unstable was Windows 10 for few months during first updates.
Our product is stable, it doesn't have blue screens, right. Sure but it has some small issues. Yes, we are working to fix them. On Monday should be next update.
Sorry that you have to wait.

O. Harris

More than a month ago #Permalink
O. Harris wrote:

When using Joomla search component, I am unable to locate Page Builder content. Eg. if I insert the term "smile jamaica" in the search field on front-end of site, I do not get the Page Builder page that is titles the same name.

Why is this? I am using Page Builder Pro (v2.1) and the SP Page Builder search plugin is enabled.


There appears to be no resolution to this issue as yet. When could it be fixed?

O. Harris

More than a month ago #Permalink
O. Harris wrote:

When using Joomla search component, I am unable to locate Page Builder content. Eg. if I insert the term "smile jamaica" in the search field on front-end of site, I do not get the Page Builder page that is titles the same name.

Why is this? I am using Page Builder Pro (v2.1) and the SP Page Builder search plugin is enabled.


There appears to be no resolution to this issue as yet. When could it be fixed?

Kenneth Nilsson

More than a month ago #Permalink
Search plugin code uses DB field 'created_time' but my DB table defines 'created_on' . Of course there is a DB failure returned and "error message" displayed saying nothing:( . Correcting the code and DB field name the plugin is working, no errors reported.

Silverbee

More than a month ago #Permalink
Search plugin code uses DB field 'created_time' but my DB table defines 'created_on' . Of course there is a DB failure returned and "error message" displayed saying nothing:( . Correcting the code and DB field name the plugin is working, no errors reported.


Could you please let me know where can I find the 'Search plugin code' and which DB table should I adjust? Thanks in advance!

Silverbee

More than a month ago #Permalink
Search plugin code uses DB field 'created_time' but my DB table defines 'created_on' . Of course there is a DB failure returned and "error message" displayed saying nothing:( . Correcting the code and DB field name the plugin is working, no errors reported.


Could you please let me know where can I find the 'Search plugin code' and which DB table should I adjust? Thanks in advance!


I finally fixed it (credits to Kenneth Nilsson) but i still only see the page name in the results. I've expected full result with the page content. See my attachment.

Attachments (1)

  • Knipsel.PNG
    Knipsel.PNG 40.7 KB

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
I hope in next days.
Last update (Friday) didn't included that. Big sorry again.

Kenneth Nilsson

More than a month ago #Permalink
Search plugin code uses DB field 'created_time' but my DB table defines 'created_on' . Of course there is a DB failure returned and "error message" displayed saying nothing:( . Correcting the code and DB field name the plugin is working, no errors reported.


Could you please let me know where can I find the 'Search plugin code' and which DB table should I adjust? Thanks in advance!


I finally fixed it (credits to Kenneth Nilsson) but i still only see the page name in the results. I've expected full result with the page content. See my attachment.

:D

Paul Frankowski - Staff

More than a month ago #Permalink
Temporary search fix (please install) >

Attachments (1)

  • plg_search_sppagebuilder.zip 4 KB


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 138
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 61
Shibbir

Shibbir

Total Accepted Answers: 27
Rifat Wahid Alif

Rifat Wahid Alif

Total Accepted Answers: 5
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 4

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam