We’re with you. JoomShaper is offering a 20% Discount on all plans due to the impact of COVID-19

Support Online : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Simple Portfolio Router

Featured Lock Resolved
We reported this error 2 years ago aprox.

We have created a portfolio based on categories (Nature, Ocean, City)
We have created a menu item for each category (Nature, Ocean, City).
We have published 1 module for each category.

The problem is in the modules, the items should link to respective menu items.
Example:
In the module for the city category there is an element called Lima; Your correct link must be city/item/ID-lima, but instead you have a wrong link nature/Item/ID-lima

In summary, any element of the portfolio links to the first menu item of type com_spsimpleportfolio. This should be fixed soon.

9 Answers

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi there,

Thanks for contacting us. Already, Many times discussed the same issue and we have provided a solution.

Please watch the video.
https://drive.google.com/file/d/1ZAJy72OCfDR5jdipw-oq8Wu8pbWVlV4-/view

-Thanks

Alvaro

More than a month ago #Permalink
I greatly appreciate the effort you make. All the changes you made in the end left us in the same, I explain why.
1.- You created the categories (all good)
2.- You assigned portfolio item to each category (good)
3.- You created a module for the NATURE category (good)
4.- You created a menu item called NATURE (good)

Problems
5.- The portfolio elements of the NATURE module are linking to the PORTFOLIO menu item (https://www.yoursitename.com/PORTFOLIO/item/ID-nature-item-name) that you already had before creating anything. Just that is the problem, you doing nothing, these items should link under the NATURE menu item like this: https://www.yoursitename.com/NATURE/item/ID-nature-item-name

The idea is to work with 3 Simple Portfolio menu items, each linked to a different category. Since the component works fine, when you visit https://www.yoursitename.com/nature all items link under NATURE, if you visit https://www.yoursitename.com/ocean all items link under OCEAN. The problem is in the modules, because elements link only to the first menu item that has been created for SP Simple Portfolio

Regards

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
I greatly appreciate the effort you make. All the changes you made in the end left us in the same, I explain why.
1.- You created the categories (all good)
2.- You assigned portfolio item to each category (good)
3.- You created a module for the NATURE category (good)
4.- You created a menu item called NATURE (good)

Problems
5.- The portfolio elements of the NATURE module are linking to the PORTFOLIO menu item (https://www.yoursitename.com/PORTFOLIO/item/ID-nature-item-name) that you already had before creating anything. Just that is the problem, you doing nothing, these items should link under the NATURE menu item like this: https://www.yoursitename.com/NATURE/item/ID-nature-item-name

The idea is to work with 3 Simple Portfolio menu items, each linked to a different category. Since the component works fine, when you visit https://www.yoursitename.com/nature all items link under NATURE, if you visit https://www.yoursitename.com/ocean all items link under OCEAN. The problem is in the modules, because elements link only to the first menu item that has been created for SP Simple Portfolio

Regards


Hi there, Thanks for your feedback. Yes, I have got the issue. We will fix as soon as possible. Thanks

Alvaro

More than a month ago #Permalink
Hi there, Thanks for your feedback. Yes, I have got the issue. We will fix as soon as possible. Thanks

Hello Toufiq, they have released a new version, but this problem apparently was not resolved, what information can you give me about it?

thanks

Alvaro

More than a month ago #Permalink
I greatly appreciate the effort you make. All the changes you made in the end left us in the same, I explain why.
1.- You created the categories (all good)
2.- You assigned portfolio item to each category (good)
3.- You created a module for the NATURE category (good)
4.- You created a menu item called NATURE (good)

Problems
5.- The portfolio elements of the NATURE module are linking to the PORTFOLIO menu item (https://www.yoursitename.com/PORTFOLIO/item/ID-nature-item-name) that you already had before creating anything. Just that is the problem, you doing nothing, these items should link under the NATURE menu item like this: https://www.yoursitename.com/NATURE/item/ID-nature-item-name

The idea is to work with 3 Simple Portfolio menu items, each linked to a different category. Since the component works fine, when you visit https://www.yoursitename.com/nature all items link under NATURE, if you visit https://www.yoursitename.com/ocean all items link under OCEAN. The problem is in the modules, because elements link only to the first menu item that has been created for SP Simple Portfolio

Regards


Hi there, Thanks for your feedback. Yes, I have got the issue. We will fix as soon as possible. Thanks


Any solution to this problem?

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
I greatly appreciate the effort you make. All the changes you made in the end left us in the same, I explain why.
1.- You created the categories (all good)
2.- You assigned portfolio item to each category (good)
3.- You created a module for the NATURE category (good)
4.- You created a menu item called NATURE (good)

Problems
5.- The portfolio elements of the NATURE module are linking to the PORTFOLIO menu item (https://www.yoursitename.com/PORTFOLIO/item/ID-nature-item-name) that you already had before creating anything. Just that is the problem, you doing nothing, these items should link under the NATURE menu item like this: https://www.yoursitename.com/NATURE/item/ID-nature-item-name

The idea is to work with 3 Simple Portfolio menu items, each linked to a different category. Since the component works fine, when you visit https://www.yoursitename.com/nature all items link under NATURE, if you visit https://www.yoursitename.com/ocean all items link under OCEAN. The problem is in the modules, because elements link only to the first menu item that has been created for SP Simple Portfolio

Regards


Hi there, Thanks for your feedback. Yes, I have got the issue. We will fix as soon as possible. Thanks


Any solution to this problem?


Hi there, Already we have released a version. This issue will fix the next update. Thanks

Alvaro

One week ago #Permalink
Hello, I appreciate the effort for the new version.
But instead of improving to worsened, this problem previously occurred only in the module now also in the component.
As I repeat again no matter how many menu items you create for this component, the items are always children of the first menu item created for the component. For example, when you create a portfolio in English and another in German, the links of the portfolio items have English as their parent.

Previously you gave me access to a test installation to demonstrate errors from another component. We can do the same to demonstrate this Simple Portfolio error. I await your prompt response, because as it is now it only serves for one menu item.

Thank you

Toufiq - Staff

One week ago #Permalink
Hello, I appreciate the effort for the new version.
But instead of improving to worsened, this problem previously occurred only in the module now also in the component.
As I repeat again no matter how many menu items you create for this component, the items are always children of the first menu item created for the component. For example, when you create a portfolio in English and another in German, the links of the portfolio items have English as their parent.

Previously you gave me access to a test installation to demonstrate errors from another component. We can do the same to demonstrate this Simple Portfolio error. I await your prompt response, because as it is now it only serves for one menu item.

Thank you


Hi there, Please share a screencast video about your full issue. Thanks

Alvaro

3 hours ago #Permalink
Here is the video you requested where you can see what I have already described above. If we activate the new router even on the LAND page they link to ANIMALS, just as it happens in the modules.

https://www.screencast.com/t/rUg7Cwu8at


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

123

Templates

327663

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us