Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Slideshow items added do not update and images disappear after first rotation

Featured Lock Resolved Bug
We just used the slideshow for the 3rd time on a different site. All 3 times its not saved elements of the items, or its saved them but shown the information that the item that was copied.
Images and buttons show on al the slides for ONE rotation then on subsequent rotations they disappear.
It has become unusable and no amount of clearing cache will fix the issue.
There are no javascript errors on the resulting page.
Are others having a similar issue?
We have had to use alternative slideshows which do work and pulled them into sppagebuilder as modules, but it would be great to be able to use the built-in slideshow.
I did post a similar issue last week with links to the site so you could see the disappearing image etc but as yet there has been on response or acknowledgement of the issue

1 Answers

Please login to view replies.

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 199
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 146
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 64
Rifat Wahid Alif

Rifat Wahid Alif

Total Accepted Answers: 2
MN

Marek N

Total Accepted Answers: 1

100+

Templates

200,000+

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us