Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Slideshow Pro SP2 Images Missing With Article

Featured Lock Resolved
The Sideshow works fine when on the main page, but once you select an article the images fail to load during the slideshow.

Homepage Slideshow Works

On article page, images fail to load

4 Answers

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
I am not sure but its may be for recaptcha. Will you please try by disabling recaptha?
Also, its standard to disable slideshow in details page.

Max Shapiro

More than a month ago #Permalink
Disabling the Captcha did not work. I would be perfectly fine with disabling the slideshow when an article is shown in detail, how do you go about doing that? I noticed in the demo template it got rid of all the modules when the article was selected.

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
Just save module in your desire menu items. You'll see menu list in the slideshow module backend.

Max Shapiro

More than a month ago #Permalink
Wow that was easy. Thanks a ton as usual.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 133
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 92
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 50
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 6
Sohan

Sohan

Total Accepted Answers: 5

114

Templates

293004

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us