Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

Slideshow Pro SP2 not displaying images.

Featured Lock Resolved
I am using the slideshow pro with a joomart template. If I load only 1 image it works fine but when I load more images it never shows any image at all. The thumbnails show up fine but it never loads an image. The activity spinner just sets there and spins forever. I've tried everything I can think of and no luck. I like the module but need it to work.

1 Answers

Allen

More than a month ago #Permalink
I use slideshow pro sp2 on my website. The images only show on my default ( first ) page. After I click the other "tab", there is no images showing on the "slides" position. My website is : http://www.skincellution.com/joomla/

Please advise.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 119
Mehtaz Afsana Borsha

Mehtaz Afsana Borsha

Total Accepted Answers: 70
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 66
Rashida Rahman

Rashida Rahman

Total Accepted Answers: 39
Ofi Khan

Ofi Khan

Total Accepted Answers: 39

121

Templates

315593

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us