Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

SP Comments what am I doing wrong here?

Featured Lock Resolved
I believe that I have set up SP Comments correctly

1) Registered an account with DISQUS

2) Installed SP Comments plugin

3) Added “Disqus Subdomain” inside SP Comments plugin

4) Selected all desired Joomla and K2 categories

5) Enabled SP Comments plugin

Yet all articles on the site only show “blog comments powered by Disqus”

What am I doing wrong here?

3 Answers

Nawaz

More than a month ago #Permalink
Any ideas? Any one?

Help would be highly appreciated!

Kawshar Ahmed - Senior Staff

More than a month ago #Permalink
Make sure that the discuss subdomain id shuold not contain the domain name.

Nawaz

More than a month ago #Permalink
Thank you that did it!

However, a slight problem still remains the login dropdown does not work how would I resolve this issue.

Thanks again


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 127
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 83
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 71
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 6
Sohan

Sohan

Total Accepted Answers: 5

114

Templates

293291

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us