Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

sp page builder after update

Featured Lock Resolved
Hello,

I have problems after update to the new version SP Page Builder v.1.4 . I attached the screenshoot with hieroglyphs in the Addon title and content - it should be on russian language. How to resolve this problem? And when I open Sp Page Builder I see message with JUser: :_load: Unable to load user with ID: 391 - What does it mean?

Attachments (1)

  • Untitled.png
    Untitled.png 18 KB

37 Answers

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Thanks for your query. Please follow the below instruction.

1. your first problem occurred for utf8_general_ci
2. Your database isn't set utf8_general_ci
3. Your second problem solved by screenshot

-Thanks

Attachments (1)

  • juser_load.png
    juser_load.png 55.4 KB

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

Hi,

Thanks for your query. Please follow the below instruction.

1. your first problem occurred for utf8_general_ci
2. Your database isn't set utf8_general_ci
3. Your second problem solved by screenshot

-Thanks


For solving the second problem thanks!

My database was/is set utf8_general_ci. I attached screenshoot

Attachments (1)

  • Untitled.png
    Untitled.png 82.9 KB

dcsm

More than a month ago #Permalink
Thank you Toufiq, very easy fix.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
dcsm wrote:

Thank you Toufiq, very easy fix.


Hi, Thanks for your reply & You are most welcome :)

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

dcsm wrote:

Thank you Toufiq, very easy fix.


Hi, Thanks for your reply & You are most welcome :)


I mean it dowsn't work. The databse was set like utf8_general_ci. What do I have to do?

nagornyk

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Hello,

1) I have problems after update to the new version SP Page Builder v.1.4 . I attached the screenshoot with hieroglyphs in the Addon title and content - it should be in russian language. How to resolve this problem? - it doesn't work. the database was with right unicode utf8_general_ci

2) And when I open Sp Page Builder I see message with JUser: :_load: Unable to load user with ID: 391 - What does it mean?
- for this thanks!

Attachments (1)

  • Untitled.png
    Untitled.png 82.9 KB

dcsm

More than a month ago #Permalink
To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks


When will it be? I am going to lunch my websait on the next week. Do you have work around?

nagornyk

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks


When will it be? I am going to lunch my websait on the next week. Do you have work around?


and I have another problem with SP Page Portfolio, I think it is same problem - I attached screenshoot. Should I create a new request or it same problem? I used that resolution to translate "Show All" https://www.joomshaper.com/forums/how-to-translate-show-all#reply-56756

Attachments (1)

  • Untitled.png
    Untitled.png 218.7 KB

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Thanks for your reply. Please follow the below instruction.

1. Go to the below file location & copy en-GB.com_spsimpleportfolio.ini file
language/en-GB
2. Paste this file inside new language directory as like
language/ru-RU
3. Change file name en-GB.com_spsimpleportfolio.ini to ru-RU.com_spsimpleportfolio.ini
4. Open this file & find out show all text & replace new text there

-Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

Hi,

Thanks for your reply. Please follow the below instruction.

1. Go to the below file location & copy en-GB.com_spsimpleportfolio.ini file
language/en-GB
2. Paste this file inside new language directory as like
language/ru-RU
3. Change file name en-GB.com_spsimpleportfolio.ini to ru-RU.com_spsimpleportfolio.ini
4. Open this file & find out show all text & replace new text there

-Thanks


I did it - I wrote about that. I changed on russian language but It shows questions as you can see on screenshoot

nagornyk

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks


When will it be? I am going to lunch my websait on the next week. Do you have work around?


Will you answer about when you fix problem?

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks


When will it be? I am going to lunch my websait on the next week. Do you have work around?


Will you answer about when you fix problem?


Hi, Thanks for your reply. Please check your pm. Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks


When will it be? I am going to lunch my websait on the next week. Do you have work around?


Will you answer about when you fix problem?


Hi, Thanks for your reply. Please check your pm. Thanks


I am still waiting your answer

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks


When will it be? I am going to lunch my websait on the next week. Do you have work around?


Will you answer about when you fix problem?


Hi, Thanks for your reply. Please check your pm. Thanks


I am still waiting your answer


Hi, I have replied your pm. Please check & let me know. Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks


When will it be? I am going to lunch my websait on the next week. Do you have work around?


Will you answer about when you fix problem?


Hi, Thanks for your reply. Please check your pm. Thanks


I am still waiting your answer


Hi, I have replied your pm. Please check & let me know. Thanks


I am waiting

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks


When will it be? I am going to lunch my websait on the next week. Do you have work around?


Will you answer about when you fix problem?


Hi, Thanks for your reply. Please check your pm. Thanks


I am still waiting your answer


Hi, I have replied your pm. Please check & let me know. Thanks


I am waiting


Hi, Thanks for your pm. But, your dropbox file is not available. Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks


When will it be? I am going to lunch my websait on the next week. Do you have work around?


Will you answer about when you fix problem?


Hi, Thanks for your reply. Please check your pm. Thanks


I am still waiting your answer


Hi, I have replied your pm. Please check & let me know. Thanks


I am waiting


Hi, Thanks for your pm. But, your dropbox file is not available. Thanks


I sent new link

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks


When will it be? I am going to lunch my websait on the next week. Do you have work around?


Will you answer about when you fix problem?


Hi, Thanks for your reply. Please check your pm. Thanks


I am still waiting your answer


Hi, I have replied your pm. Please check & let me know. Thanks


I am waiting


Hi, Thanks for your pm. But, your dropbox file is not available. Thanks


I sent new link


Hi, Thanks for your pm. I have tried to download again. But, same problem still now. Please check screenshot. Thanks

http://prntscr.com/ctmul9

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks


When will it be? I am going to lunch my websait on the next week. Do you have work around?


Will you answer about when you fix problem?


Hi, Thanks for your reply. Please check your pm. Thanks


I am still waiting your answer


Hi, I have replied your pm. Please check & let me know. Thanks


I am waiting


Hi, Thanks for your pm. But, your dropbox file is not available. Thanks


I sent new link


Hi, Thanks for your pm. I have tried to download again. But, same problem still now. Please check screenshot. Thanks

http://prntscr.com/ctmul9


I have sent today. Could you please try again?

nagornyk

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

dcsm wrote:

To get rid of that message it just means that there is no user assigned to the page in PageBuilder. To fix this go to Publishing (next to Open Graph, which is next to the Default Basic where you change the page). Under Author just change it to Super User or whatever user you are using. It seems that after the update it removed the author which would be why we receive that error.

I have read some complicated fixes however for me it was this simple.


Hi, Thanks for your reply. We have discovered that, this error comes with joomla latest version. We will fix it as soon as possible. Thanks


When will it be? I am going to lunch my websait on the next week. Do you have work around?


Will you answer about when you fix problem?


Hi, Thanks for your reply. Please check your pm. Thanks


I am still waiting your answer


Hi, I have replied your pm. Please check & let me know. Thanks


I am waiting


Hi, Thanks for your pm. But, your dropbox file is not available. Thanks


I sent new link


Hi, Thanks for your pm. I have tried to download again. But, same problem still now. Please check screenshot. Thanks

http://prntscr.com/ctmul9


I have sent today. Could you please try again?


It doesn't work.

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

I have upload your site into another hosting. Please check your pm.

-Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

Hi,

I have upload your site into another hosting. Please check your pm.

-Thanks


I send information to you in the PM. Could you help?

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

Hi,

I have upload your site into another hosting. Please check your pm.

-Thanks


I send information to you in the PM. Could you help?


Hi, Thanks for your reply. Please check your pm. I have replied there. Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Hello,

I have problems after update to the new version SP Page Builder v.1.4 . I attached the screenshoot with hieroglyphs in the Addon title and content - it should be on russian language. How to resolve this problem? And when I open Sp Page Builder I see message with JUser: :_load: Unable to load user with ID: 391 - What does it mean?


I think we can talk very long time .. / I have sent messeage to your PM

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Hello,

I have problems after update to the new version SP Page Builder v.1.4 . I attached the screenshoot with hieroglyphs in the Addon title and content - it should be on russian language. How to resolve this problem? And when I open Sp Page Builder I see message with JUser: :_load: Unable to load user with ID: 391 - What does it mean?


I think we can talk very long time .. / I have sent messeage to your PM


Hi, Already i have shown you your site working fine our hosting. Please try to change your hosting server. Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Hello,

I have problems after update to the new version SP Page Builder v.1.4 . I attached the screenshoot with hieroglyphs in the Addon title and content - it should be on russian language. How to resolve this problem? And when I open Sp Page Builder I see message with JUser: :_load: Unable to load user with ID: 391 - What does it mean?


I think we can talk very long time .. / I have sent messeage to your PM


Hi, Already i have shown you your site working fine our hosting. Please try to change your hosting server. Thanks


It may be it is time to change providers of templates.

nagornyk

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Hello,

I have problems after update to the new version SP Page Builder v.1.4 . I attached the screenshoot with hieroglyphs in the Addon title and content - it should be on russian language. How to resolve this problem? And when I open Sp Page Builder I see message with JUser: :_load: Unable to load user with ID: 391 - What does it mean?


I think we can talk very long time .. / I have sent messeage to your PM


Hi, Already i have shown you your site working fine our hosting. Please try to change your hosting server. Thanks


It may be it is time to change providers of templates.


The old version SP Page Builder works well - I just update joomla from Extensions: Update - It means the problems with your templates!!!

nagornyk

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Hello,

I have problems after update to the new version SP Page Builder v.1.4 . I attached the screenshoot with hieroglyphs in the Addon title and content - it should be on russian language. How to resolve this problem? And when I open Sp Page Builder I see message with JUser: :_load: Unable to load user with ID: 391 - What does it mean?


It doesn't works - Did you check your resolution?

nagornyk

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

Hello,

I have problems after update to the new version SP Page Builder v.1.4 . I attached the screenshoot with hieroglyphs in the Addon title and content - it should be on russian language. How to resolve this problem? And when I open Sp Page Builder I see message with JUser: :_load: Unable to load user with ID: 391 - What does it mean?


It doesn't works - Did you check your resolution?

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Hello,

I have problems after update to the new version SP Page Builder v.1.4 . I attached the screenshoot with hieroglyphs in the Addon title and content - it should be on russian language. How to resolve this problem? And when I open Sp Page Builder I see message with JUser: :_load: Unable to load user with ID: 391 - What does it mean?


It doesn't works - Did you check your resolution?


Hi, Thanks for your reply. I would request to you that, please change your server & send me your hosting server info via pm. Thanks

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Hello,

I have problems after update to the new version SP Page Builder v.1.4 . I attached the screenshoot with hieroglyphs in the Addon title and content - it should be on russian language. How to resolve this problem? And when I open Sp Page Builder I see message with JUser: :_load: Unable to load user with ID: 391 - What does it mean?


It doesn't works - Did you check your resolution?


Hi, Thanks for your reply. I would request to you that, please change your server & send me your hosting server info via pm. Thanks


I SPEND TIME TO YOUR SUPPORT!

1) The hosting provider answer me:

We checked you datat base and everithing is ok from our side. The database have utf8_genarel_ci. If the developer has information about a potential problem on our side, let them describe in detail what it is and how it should be changed, below you will see original anser on russian

2) If you do not know how to help, then transfer to another specialist that question

I WOULD LIKE TO EXTEND THE WORK OF MY ACCOUNT FROM THE MOMENT WHEN I TURNED ON THE SUBJECT!

----
Здравствуйте!

База данных работает в кодировке UTF8

mysql> \u u269930_totem
Database changed
mysql> SHOW VARIABLES LIKE "character_set_database";
+------------------------+-------+
| Variable_name | Value |
+------------------------+-------+
| character_set_database | utf8 |
+------------------------+-------+
1 row in set (0.00 sec)


Судя по странице, проблемы с кодировкой встречаются и на сайте:

Если у разработчика есть информация о возможной проблеме с нашей стороны, то пусть опишет подробно, что именно и как должно быть изменено. Проблем со стороны сервера нет, решение данного вопроса находится в компетенции администратора или разработчика сайта.

nagornyk

More than a month ago #Permalink
Toufiq wrote:

nagornyk wrote:

nagornyk wrote:

Hello,

I have problems after update to the new version SP Page Builder v.1.4 . I attached the screenshoot with hieroglyphs in the Addon title and content - it should be on russian language. How to resolve this problem? And when I open Sp Page Builder I see message with JUser: :_load: Unable to load user with ID: 391 - What does it mean?


It doesn't works - Did you check your resolution?


Hi, Thanks for your reply. I would request to you that, please change your server & send me your hosting server info via pm. Thanks


I SPEND TIME TO YOUR SUPPORT!

1) The hosting provider answer me:

We checked you datat base and everithing is ok from our side. The database have utf8_genarel_ci. If the developer has information about a potential problem on our side, let them describe in detail what it is and how it should be changed, below you will see original anser on russian

2) If you do not know how to help, then transfer to another specialist that question

I WOULD LIKE TO EXTEND THE WORK OF MY ACCOUNT FROM THE MOMENT WHEN I TURNED ON THE SUBJECT!

----
Здравствуйте!

База данных работает в кодировке UTF8

mysql> \u u269930_totem
Database changed
mysql> SHOW VARIABLES LIKE "character_set_database";
+------------------------+-------+
| Variable_name | Value |
+------------------------+-------+
| character_set_database | utf8 |
+------------------------+-------+
1 row in set (0.00 sec)


Судя по странице, проблемы с кодировкой встречаются и на сайте:

Если у разработчика есть информация о возможной проблеме с нашей стороны, то пусть опишет подробно, что именно и как должно быть изменено. Проблем со стороны сервера нет, решение данного вопроса находится в компетенции администратора или разработчика сайта.

muratkalafatoglu

More than a month ago #Permalink
Hello there,

After sp page builder update could cause problems on site

Attachments (2)

  • Cp_014.jpg
    Cp_014.jpg 49.2 KB
  • Cp_015.jpg
    Cp_015.jpg 67.2 KB

Toufiq - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Thanks for your reply. Please clear joomla system cache & make hard refresh (ctrl/cmd+shift+r). Please use joomla latest version & php 5.6 version. Let me know what happen taken this steps.

-Thanks


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 121
Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 110
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 82
Kamruzzaman Alam

Kamruzzaman Alam

Total Accepted Answers: 5
FUTURECLIENT

FUTURECLIENT

Total Accepted Answers: 2

115

Templates

296327

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us