Support Forums

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

SP PAGE Builder frontend error

Featured Lock Resolved Issue
Hello good day. I have a problem with displaying a page in the frontend editor of SP Page Builder. After some changes in one of the widgets, the page is blank. If I enter from the backend I can see everything. The template I am using is Politik

Attachments (1)

  • Captura de pantalla (3).png
    Captura de pantalla (3).png 163.7 KB

9 Answers

Paul Frankowski - Staff

One week ago #Permalink
Hi,
After some changes in one of the widgets, the page is blank.

We don't have widgets, only addons.
What changes? in PHP code, in HTML code, in JavaScript code.
Besides you can still edit from back-end if it's urgent.
----
enable this to see more than now
max_errors.png

Attachments (1)

  • max_errors.png
    max_errors.png 13.1 KB

Alejandro

One week ago #Permalink
Ok "addons", not widgets. I made changes in addons, and the page in frontend stoped working.
Besides you can still edit from back-end if it's urgent.
i' know but it's simple to do from frontend.

I already activated the "maximum error report" in the configuration.

Paul Frankowski - Staff

One week ago #Permalink
But I asked what changes... I read that you made them already.
---
activated the "maximum error report"

and ??? do you see any extra messages, warnings?

Alejandro

One week ago #Permalink
I will answer you respectfully Paul. If I knew how to do it, I would have done it alone. I don't understand your way of answering so arrogant. You know. I don't. Does that make you happy?
I think you should check your way to answer (at least to me). I understand that the forum is created to solve a problem, not to create others. And if you don't want to answer, don't do it. Thanks for understand

Alejandro

One week ago #Permalink
But I asked what changes... I read that you made them already.
---
activated the "maximum error report"

and ??? do you see any extra messages, warnings?


I did everything I thought could help solve the problem. I purged the cache. I reinstalled SP Page Builder. I reinstalled Joomla. I activated the error message, but I don't see anything

Paul Frankowski - Staff

One week ago #Permalink
If you think that I am "arrogant" because I ask questions - don't waste time with me.
Maybe we can switch places for one day, hmm :p

Alejandro

One week ago #Permalink
I don't waste time with you, I waste time with the plugin bug, and I need to fix it.

Paul Frankowski - Staff

One week ago #Permalink
Please open a new topic, and wait for another team member.
That's all I can suggest in that situation.

Alejandro

One week ago #Permalink
Thanks Paul


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Leaderboard (30 days)

Paul Frankowski

Paul Frankowski

Total Accepted Answers: 127
Sifat

Sifat

Total Accepted Answers: 83
Toufiq

Toufiq

Total Accepted Answers: 71
Pavel

Pavel

Total Accepted Answers: 6
Sohan

Sohan

Total Accepted Answers: 5

114

Templates

293319

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us