We’re with you. JoomShaper is offering a 20% Discount on all plans due to the impact of COVID-19.

Support Offline : Mon - Fri / 10am - 6pm (GMT +6)

Your Time: Our Time:

SP Page Builder Frontend not working

Featured Lock Resolved Issue
Hi Team,
the front end editor of the SP Page Builder is not working. I see the left bar but on the right I just see the Helix3 Menu and the page it self is just blank. Hope you can help to fix it. Joomla installation is just couple days old and I installed additionally just SP Page Builder and Helix3.

Attachments (1)

  • Bildschirmfoto 2020-05-25 um 23.52.31.png
    Bildschirmfoto 2020-05-25 um 23.52.31.png 117.4 KB

19 Answers

Al Mamun - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi muelln,

Your issue is fixed now. Please check and let me know.

Thanks,
Mamun

Al Mamun - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Is your website in local server or live? If live then give me the website login details in private message. To send a private message please click on my profile picture.

Thanks,
Mamun

muelln

More than a month ago #Permalink
HI Mamun,

its live and I've sent you the login data some minutes ago.
Cheers

Hi,

Is your website in local server or live? If live then give me the website login details in private message. To send a private message please click on my profile picture.

Thanks,
Mamun

Al Mamun - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi,

Thank you very much. I am going to check.

Regards,
Mamun

Michael Ko.

More than a month ago #Permalink
Maybe the home link doesn't fit?

Attachments (1)

  • idea.png
    idea.png 20.7 KB

Jason

More than a month ago #Permalink
I have just installed for the first time also, and I am getting the same issue. Can see header and footer with the Helix template, but no rows or content between on frontend.

Gian Luca

More than a month ago #Permalink
The front-end editor stopped working. The site is offline. I work on a local server.

No action was taken. I just didn't work. I worked yesterday.

Gian Luca

More than a month ago #Permalink
In General, the problem was in the BaForms component. I disabled it and SP page Builder started working.

This raises a question. How do I edit sites where I use their forms?

https://www.balbooa.com/joomla-forms

rtWAs85urL.jpg

Attachments (1)

  • rtWAs85urL.jpg
    rtWAs85urL.jpg 32.2 KB

muelln

More than a month ago #Permalink
Thanks a lot Mamun,

its working now. Could you please be so kind and let the us know what caused the problem and how to fix it?



Hi muelln,

Your issue is fixed now. Please check and let me know.

Thanks,
Mamun

Gian Luca

More than a month ago #Permalink
In General, the problem was in the BaForms component. I disabled it and SP page Builder started working.

This raises a question. How do I edit sites where I use their forms?

https://www.balbooa.com/joomla-forms

[attachment]rtWAs85urL.jpg[/attachment]


How can I fix this extension conflict? Talk to you or them?

Al Mamun - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi Gian Luca,

Please create a new forum post for your issue. By commenting here other people will get notifications. Which is disturbance for others.

Thanks,
Mamun

Boat

More than a month ago #Permalink
Hi Team,
I'm getting the same error - frontend editor no longer working after upgrade to current version.
Any help?
Thanks
Hi!

Same problem, front editor doesn't work.. :(

Jason

More than a month ago #Permalink
Piece of crap software, rude service, I will be giving this bad reviews all over the web unless I get my money back. Sent in a ticket and no reply, rude replies on forum. Not good.

Al Mamun - Staff

More than a month ago #Permalink
@Jason, Who give you rude reply? Can you please point out the post? Why you commenting in the Resolved post where there you can create a new post easily. Please create a new post and wait for our support engineer to reply.

Thanks,
Mamun

Al Mamun - Staff

More than a month ago #Permalink
Hi!

Same problem, front editor doesn't work.. :(


Please create a new post and wait for our support engineer to reply.

Thanks,
Mamun

Jason

More than a month ago #Permalink
I did create a new post, didn’t get a response, I also asked for my money back and also no response. Your reply quite frankly was rude, and I will keep commenting on related posts and posting bad reviews to warn other people of your terrible service and software that is non functional until I get my money back. I have never had such a bad experience with a so called software company.

Al Mamun - Staff

More than a month ago #Permalink
I did create a new post, didn’t get a response, I also asked for my money back and also no response. Your reply quite frankly was rude, and I will keep commenting on related posts and posting bad reviews to warn other people of your terrible service and software that is non functional until I get my money back. I have never had such a bad experience with a so called software company.


My reply was rude? which part, please specify I want to know. I want to know because I want to learn. If I was rude then I am very sorry for that. If you asked your money then hope sales will take a look at that.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

124

Templates

331331

Community Users

Newsletter

Don’t miss any updates of our new templates and extensions and all the astonishing offers we bring for you.
We never spam

Joomla! ® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. JoomShaper.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.

Connect Us